JSport.roJSport.ro

U-Banca Transilvania Cluj a câştigat derby-ul cu CSU Sibiu, 84-80, dar a terminat pe locul doi prima fază a Ligii Naţionale.

Deşi mai sunt două meciuri de disputat din această etapă, se ştie configuraţia finală a clasamentului şi, automat, programul din Top 6.

Acesta se va face pe baza tabelei Berger preluată de Federaţia Română de Baschet de la FIBA, iar U-BT Cluj va debuta în deplasare la Piteşti, după care va primi vizita celor de la SCM Craiova.

Duelul cu rivalii din Sibiu va fi în etapa a cincea, tot în Sala Polivalentă, în weekendul 2-3 martie, meci la care e aşteptată din nou o asistenţă numeroasă.

„Vreau să mulțumesc fanilor noștri. Așa ar trebui să se joace meciurile de baschet! Ne-au împins în sfertul patru spre victorie, le mulțumesc din suflet că au fost alături de noi! Îi așteptăm în continuare, sperăm să vină în număr mare nu doar la meciurile cu Sibiul, să vină la toate meciurile, avem nevoie de ei”, a spus antrenorul clujenilor, Mihai Silvăşan, după victoria cu Sibiul, venită la capătul unui meci în care echipa sa a recuperat, în două rânduri, un handicap mare avut pe tabelă.

„Băieţii au arătat caracter, nu au cedat nicio clipă, indiferent de ce situație a fost în teren. Asta fac învingătorii, le-am spus și înainte de meci, orice s-ar întâmpla trebuie să găsim soluții și să credem în noi, în primul rând, și în victorie până la capăt”, a mai spus Silvăşan.

Mai jos aveţi programul din turul fazei a doua a celor de la U-BT Cluj.

Etapa 1, 19 ianuarie: BCMU Piteşti – U-BT Cluj

Etapa 2, 26 ianuarie: U-BT Cluj – SCMU Craiova

Etapa 3, 2 februarie: SCM Timişoara – U-BT Cluj

Etapa 4, 9 februarie: U-BT Cluj – CSM Oradea

Etapa 5, 2 martie: U-BT Cluj – CSU Sibiu

În 9 martie încep meciurile retur, iar ultima etapă, cu derby-ul de la Sibiu, va fi în 6 aprilie.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.