JSport.roJSport.ro
foto: Groza Marius-Ioan
foto: Groza Marius-Ioan

Echipa de baschet masculin U-Banca Transilvania Cluj s-a impus la 10 puncte diferenţă, 77-67, pe terenul singurei echipe care nu a câştigat niciun meci până acum, BC Timişoara.

Elevii lui Marcel Ţenter au avut câteva emoţii doar în prima parte a meciului, însă valoarea superioară a fost cea care a făcut diferenţa. Evoluţia de pe tabelă i-a dat şansa lui Ţenter să folosească şi jucătorii care au evoluat mai puţin până acum, iar ardelenii se pregătesc de examenul cu Energia Târgu Jiu, meci care va avea loc tot în deplasare.

„În primul rând, felicităm echipa timișoreană pentru dăruirea de care dau dovadă meci de meci și le urăm să își rezolve toate problemele, astfel încât BC Timișoara să revină cât mai repede la nivelul cu care ne-au obișnuit. În această seară a fost un meci pe care eram obligați să îl câștigăm și e bine că am făcut-o. Ne concentrăm deja pentru următorul joc, cel cu Energia Târgu Jiu, unul foarte important și foarte dificil”, a declarat Ţenter, pentru site-ul clubului.

Cel mai bun marcator al clujenilor a fost Ivan Zigeranovic, autor a 17 puncte, în timp ce pentru gazde fostul jucător al lui U-BT, Dalibor Djapa, a înscris cele mai multe puncte, 21.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.