JSport.roJSport.ro
foto: Cosmina Măcicăşan

U-Banca Transilvania Cluj a egalat situaţia la general, 1-1, în seria cu CSM Oradea din semifinalele Ligii Naţionale de baschet masculin, după ce a câştigat cu 92-82 (26-21, 22-23, 19-16, 25-22).

În meciul din Sala Polivalentă, gazdele au controlat fără emoţii aproape toate cele 40 de minute şi nu i-au lăsat pe orădeni mai deloc să spere că se pot duce la 2-0 la general.

Hotărâţi să nu le dea nicio şansă bihorenilor după meciul pierdut în urmă cu două zile, clujenii au avut o primă repriză mai bună. Jucătorilor lui Mihai Silvăşan le-a lipsit constanţa, însă, iar după ce au „evadat” la 14 puncte în faţă, câteva greşeli copilăreşti pe faza defensivă aveau să-i apropie pe orădeni.

În ciuda unei prestaţii de excepţie a lui Mohammed, 16 puncte în 13 minute jucate, clujenii au intrat la vestiare cu doar patru puncte avans, 48-44. Asta şi din cauza jocului bun al lui Watson de la adversari, autor a 17 puncte.

Totuşi, U-BT a reuşit să controleze jocul fără prea multe emoţii după pauză. Ardelenii au avut mereu minim două posesii avantaj, Mohammed fiind ajutat în ofensivă şi de către Washburn în aceste ultime 20 de minute. Mai precişi decât orădenii şi de la trei puncte, gazdele s-au distanţat tot mai mult odată cu trecerea timpului şi au avut parte de un final de meci liniştit.

S-a terminat 92-82, iar după 1-1 la general seria se mută la Oradea, primul meci fiind sâmbătă.

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. “”””Ardelenii au avut mereu minim două posesii avantaj, Mohammed fiind ajutat în ofensivă şi de către Washburn în aceste ultime 20 de minute.””” Care ardeleni ???? Clujenii sau oradenii ??? Mohamed sau Washburn ???

    • depinde, Ardealul se refera la spatiul intra-carpatic, dar prin extensie poate fi considerat impreuna cu Banat, Crisana, Maramures.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.