JSport.roJSport.ro

Foto / facebook Universitatea Cluj Baschet FemininUniversitatea Cluj-Napoca a învins miercuri, în deplasare, cu 59-55, CST BC Alexandria, în cea de-a 5-a etapă din Liga Naţională de Baschet Feminin.

Clujencele au cedat primul şi ultimul sfert al confruntării, însă în celelalte două sferturi s-au impus la o diferenţă suficientă pentru a le asigure victoria finală. Meciul s-a disputat miercuri, 21 octombrie, la Craiova.

Desfăşurarea scorului pe cele patru sferturi a fost: 17-16, 9-14, 12-14, 17-15. Scor final CST BC Alexandria – Universitatea Cluj-Napoca 55-59.

De la echipa învingătoare s-a remarcat Ines Ajanovic, cu 16 puncte, 5 recuperări şi o pasă decisivă, în timp ce performera gazdelor a fost Elan Brown, cu 19 puncte, 11 recuperări şi o pasă decisivă, potrivit totalbaschet.ro.

Întâlnesc liderul

Universitatea Cluj ocupă în prezent locul 4 în clasamentul Ligii Naţionale de Baschet Feminin, cu 7 puncte, dar un joc mai puţin disputat faţă de primele trei clasate – ACS Sepsi SIC Sfântu-Gheorghe, CSU Alba-Iulia şi Phoenix Galaţi – în condiţiile în care în etapa a patra formaţia clujeană a stat.

În etapa viitoare pe clujence le aşteaptă un meci dificil, pe teren propriu, cu liderul la zi al campionatului, ACS Sepsi SIC Sfântu-Gheorghe. Partida se va desfăşura sâmbătă, 24 octombrie, de la ora 18, în Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca.

Cea de-a 6-a etapă din sezonul 2015-2016 programează următoarele meciuri:

  • Universitatea Goldiş ICIM Arad – CST BC Alexandria
  • Olimpia CSU Braşov – CSU Alba Iulia
  • CSM Târgoviște – CSM Satu Mare
  • CS Rapid București – BCM Danzio Timișoara
  • Universitatea Cluj-Napoca – ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe

Echipa Phoenix Galaţi stă.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.