JSport.roJSport.ro

U-BT Cluj a pierdut trei meciuri consecutive cu Steaua Bucureşti şi a ratat calificarea în finala Ligii Naţionale.

Ultimul eşec a venit miercuri seara, în faţa a 4.900 de suporteri, care au realizat şi un moment special pe finalul primului sfert.

“Provocaţi” de Peluza „Şepcile Roşii”, venită în număr mare la această partidă, spectatorii de la cele două tribune au intrat într-un „dialog” cu ultraşii lui „U”, momentul putând fi vizionat mai jos.

În ciuda atmosferei speciale din tribune, clujenii nu au reuşit să-i facă pe suporteri fericiţi la final, iar antrenorul Mihai Silvăşan şi-a cerut scuze după ratarea calificării în finală.

„A fost un meci decis pe o recuperare ofensivă și un șut de trei puncte necontestat. Din păcate, visul nostru de a deveni campioni a doua oară a fost spulberat în această seară, îmi cer scuze că nu am reușit să repetăm performanța de anul trecut. A fost un an greu, plin de încercări, însă acesta e sportul. E greu să-i remontez pe băieţi pentru finala mică, mai ales că aşteptările erau foarte mari. Va fi greu, dar de-asta suntem profesionişti şi va trebui să ne facem treaba”, a spus antrenorul clujenilor.

Tehnicianul Stelei, Jukka Toijala, a vorbit despre momentul decisiv al acestei semifinale, care a fost, în opinia finlandezului, victoria echipei sale din meciul cu numărul trei.

„Nu vorbim despre trei victorii la rând, ci despre meciul cu numărul trei pe care trebuia să-l câştigăm. Ştiam că dacă vom face asta presiunea va începe să-i lovească şi pe ei. Merităm să fim în finală, la fel cum şi Clujul merita să ajungă acolo. Cred că au fost meciuri demne de o finală. Am întors rezultatul pentru că am avut şi experienţa cu Timişoara din turul precedent”, a spus Toijala, steliştii câştigând tot în meci decisiv în faţa bănăţenilor.

Primul meci al finalei mici dintre U-BT şi CSU Sibiu va fi duminică, la Cluj, în timp ce finala mare, dintre CSM Oradea şi Steaua, va debuta luni, cu primele două jocuri în sala „Antonio Alexe”. Ocupanta locului trei la finalul sezonului se va decide după sistemul “cel mai bun din trei meciuri”.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.