JSport.roJSport.ro

CSU - U CJ 87Antrenorul Universităţii Cluj, Dragan Petricevic, a debutat cu un eşec pe banca noii sale echipe, 52-59 cu CSU Alba Iulia, însă nu va uita prea curând momentele trăite înainte de startul meciului.

Tehnicianul bosniac a fost vizitat la sala din Alba Iulia de către galeria echipei de fotbal ASU Poli Timişoara, cei care şi-au susţinut favoriţii în partida din liga a treia cu Performanţa Ighiu, jucată în „Cetate”. Totul s-a întâmplat cu aproximativ 40 de minute înainte de startul jocului, atunci când la sala de sport a Universității „1 Decembrie” și-au făcut apariția fanii bănăţeni. Aceştia au venit să-l salute pe cel care a antrenat, până în această vară, echipa de baschet masculin BC Timişoara, o surpriză care l-a emoţionat pe experimentatul tehnician, ajuns acum pe banca fetelor de la „U” Cluj.

„A fost unul dintre cele mai frumoase momente pe care le-am trăit vreodată. Am spus-o, eu sunt un timişorean adoptat şi pentru mine suporterii lui Poli sunt ca şi fraţii mei. Azi mi-au oferit momentul acela în care un antrenor ştie că cel mai important lucru în cariera sa nu sunt nici trofeele, nici partea financiară, ci dragostea pe care ţi-o pot oferi aceşti suporteri minunaţi”, a spus Petricevic.

Întreaga declaraţie a tehnicianului lui „U” Cluj, oferită după meciul de la Alba Iulia, o puteţi vedea mai jos:

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.