U-BT Cluj s-a calificat în sferturile Basketball Champions League, o performanţă istorică pentru baschetul românesc.

Ardelenii s-au impus cu 85-74 (31-12, 19-22, 17-25, 18-15) în deplasare cu Filou Oostende şi au încheiat pe primul loc grupa K din faza a doua a Champions League.

Clujenii au trăit tot meciul dintr-un prim sfert fenomenal şi, chiar dacă belgienii s-au apropiat şi la 3 puncte, nu au reuşit să pună cu adevărat în pericol victoria şi, mai ales, calificarea lui U-BT.

Jucătorii lui Mihai Silvăşan vor avea avantajul terenului propriu în sferturi, etapă care se joacă după sistemul “cel mai bun din 3 meciuri”. Adversarul ardelenilor se va alege prin tragere la sorţi. La finalul meciurilor de miercuri seara se vor şti toate echipele calificate în sferturi.

“Îmi felicit băieţii pentru moralul şi mentalitatea de care au dat dovadă. Au stat puternici. Nu am găsit drumul spre coş la un moment dat, dar am găsit modalităţi de a-i opri pe belgieni în a înscrie uşor. Şi asta ne-a adus victoria. Suntem foarte fericiţi, dar nu vrem să ne oprim aici. Avem avantajul terenului propriu în sferturi. Mergem mai departe şi sper să fim sănătoşi ca să putem evolua cât mai bine”, a spus Mihai Silvăşan, pentru Look Sport +

Mai jos puteţi vedea ultimele minute ale meciului din Belgia, precum şi bucuria de la final a clujenilor.

sursa: U-BT Cluj-Napoca

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte

1 COMENTARIU

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.