U-BT Cluj a câştigat la trei puncte diferenţă, 84-81 (21-16, 17-26, 23-21, 23-18), meciul din Israel cu Ironi Ness, care a contat pentru faza a doua a grupelor FIBA Europe Cup.

După acest succes, ardelenii sunt pe locul 2 în clasament, poziţie care asigură calificarea în sferturi.

Partida din Ţara Sfântă a fost echilibrată în cea mai mare parte. Cele două formaţii şi-au împărţit câteva perioade bune de joc, dar niciuna nu s-a distanţat la mai mult de şapte puncte. Totul s-a decis pe final, atunci când Ate şi Calnicenco au fost în formă de la linia de trei puncte. Israelienii au ţinut aproape însă şi au avut şansa să treacă în avantaj cu 10 secunde înainte de final, dar precipitarea din faza ofensivă, coroborată cu mâinile sigure de la „libere” pe care le-au avut Planinic şi Johnson, au făcut ca U-BT să câştige acest meci.

Cu trei partide rămase de disputat din grupa J, dintre care ultimele două pe teren propriu, U-BT e favorită inclusiv la calificarea de pe locul 1 în sferturi. Următorul meci al clujenilor va fi la Oradea, peste două săptămâni, echipă aflată pe ultimul loc în clasament după ce a pierdut clar astăzi meciul de pe teren propriu cu Minsk, 73-89.

Mai jos puteţi vedea înregistrarea partidei din Israel.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte

2 COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.