JSport.roJSport.ro

În Liga Națională de baschet masculin și feminin ambele echipe ale Clujului au jucat, vineri seară, în deplasare, la o distanță de 50 de kilometri între ele.

La Arad, echipa feminină a lui ”U” a câștigat un meci pe care l-a controlat în totalitate, 71-62 (22-17, 15-13, 26-14, 16-10) cu ICIM Arad.

Fetele pregătite de Dragan Petricevic au fost superioare la toate capitolele, diferența făcându-se în special la aruncările de trei puncte, procedeu prin care ”studentele” au marcat 18 puncte în plus față de adversare. Cu jocul din etapa a doua amânat, ”U” a bifat prima victorie a sezonului, după eșecul cu CSM Satu Mare, din prima rundă.

Băieții de la U-BT Cluj au avut, însă, emoții mult mai mari pe terenul nou-promovatei Timba Timișoara. Jucătorii lui Mihai Silvășan au obținut victoria doar în ultimul minut, după o aruncare de trei puncte a lui Calnicenco.

În ciuda jocului slab, campioana României a reușit să se impună cu 75-72 (13-22, 19-16, 11-16, 32-18) și să ajungă la a doua victorie stagională, chiar înainte de debutul în FIBA Europe Cup, programat miercuri seară.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.