JSport.roJSport.ro

Unul dintre jucătorii exponenţiali ai lui U-BT Cluj în sezonul trecut, Vlad Moldoveanu, a decis să-şi continue cariera în străinătate.

Acesta a ţinut să le mulţumească tuturor coechipierilor, antrenorilor şi suporterilor care i-au fost alături în ultimul an, Moldoveanu având o contribuţie importantă la câştigarea tuturor trofeelor puse în joc sezonul trecut.

Locul celui mai bun jucător român al momentului va fi luat la U-BT de către Zeljko Sakic, o extremă venită de la vicecampioana Croaţiei, Cibona Zagreb, om de bază în naţională croată, care va juca împotriva României la EuroBasket.

„Într-un fel mă întristează această plecare a lui Vlad, însă pe de altă parte mă bucur pentru el, mă bucur că are ambiții mari și ca își dorește să evolueze într-un campionat foarte puternic, probabil va juca într-una dintre primele trei sau patru ligi din Europa. A fost un jucător esențial pentru noi și a pus umărul foarte serios la cucerirea celor trei trofee de anul acesta. Eu vreau să îi mulțumesc în mod special pentru că a stat alături de mine, m-a ajutat când îmi era mai greu și cred că am avut și avem în continuare o relație foarte bună”, a declarat Mihai Silvăşan, complimentele acestuia fiindu-i întoarse de către Moldoveanu.

„Oriunde m-aș afla, România rămâne acasă, iar acesta este locul unde mi-am dorit mult să câștig un titlu. Acum, nu la 35 de ani. Satisfacția simțită alături de colegii mei de echipă și de întreaga familie a tuturor suporterilor și celor ce s-au aflat aproape de «U» este imensă. Vreau să mulțumesc atât Clujului, cât și Băncii Transilvania pentru susținerea de care am avut parte pe parcursul întregului sezon, în special când am fost accidentat. Simt o mulțumire și o mândrie aparte, gândindu-mă că am reușit să aducem Clujului toate trofeele naționale pe care ni le-am propus și sunt convins că echipa va cunoaște în continuare acest tip de success. Un gând special merge către Silvă și staffului tehnic pe care îl conduce, pentru încrederea avută în mine și metodele prin care au știut să mă pună în valoare și să îmi utilizeze abilitățile, atât pe teren, cât și în afara lui. Nu în ultimul rând, fanii… Vă Mulțumesc! M-ați adoptat ca pe unul de-al vostru încă din prima zi și mă consider mândru să fi avut oportunitatea de a purta culorile lui «U». «Slavă ție, studenție!” va rămâne mereu în sufletul și în inima mea.
Acestea fiind spuse, precizez că am hotărât să îmi continui cariera în străinătate și să adaug la performanțele obținute în ultimii ani noi experiențe și provocări, însă nu înainte de a încerca să mai reprezint o dată România și în mod special Clujul în această toamnă, la Campionatul European de baschet.”, a spus şi Moldoveanu, pentru site-ul clubului.

Am decis să vin la U-Banca Transilvania pentru că este un club mare, care an de an își dorește să câștige campionatul și sper ca sezonul care urmează să ajungem mai departe în cupele europene. Îmi doresc să ajut cât mai mult echipa și sper să își atingă obiectivele în acest sezon“, Zeljko Sakic, U-BT Cluj

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.