JSport.roJSport.ro

IMG_6246Incertitudinea de la Universitatea Cluj l-a mai făcut pe un jucător care a dus greul în sezonul trecut să depună memoriu pentru a deveni liber de contract, decizia fiindu-i favorabilă.

La finalul acestei săptămâni, Federaţia Română de Fotbal (FRF), i-a dat dreptate lui Robert Boboc, astfel că mijlocaşul lui „U” din ediţia trecută a campionatului poate semna cu orice echipă începând din 30 iunie 2016. Decizia nu este definitivă, clubul putând să facă recurs, însă este greu de crezut că „U” ar putea avea câştig de cauză la un eventual apel.

Pe de altă parte, aproape toţi „copiii Clujului” care au început o nouă eră la Universitatea odată cu retrogradarea în Liga a II-a au părăsit echipa, Butean şi Crişan dând lovitura între timp, şi semnând cu Astra Giurgiu. Acestora li s-au mai adăugat Calcan, Niczuly, Keresztes, Mutu, Schieb şi Greu, Robert Boboc, ultimul dintre jucătorii lui “U” plecaţi de la echipă, fiind căpitan chiar la ultimul său meci în tricoul alb-negru, cu Olimpia Satu Mare. Oficialii Universităţii vor avea serios de muncă, în cazul în care echipa va continua tot în Liga a II-a, pentru a aduce alţi jucători care să completeze lotul, format acum aproape exclusiv din juniori.

O decizie privind viitorul Universităţii va fi luată, cel mai probabil, săptămâna viitoare.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. boboc si popescu au fost adusi pe bani multi la U-Cluj , la toate meciurile erau impinsi inainte de barbu ca mari vedete , salariile cele mai mari , dar astrptarile au fost catrastofale , mai au mari datorii fata de U

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.