JSport.roJSport.ro

Unirea Tritenii de Jos a pierdut, sâmbătă după-amiază, primul meci din 2017 după o serie de cinci jocuri fără eşec, 1-2 cu Olimpia Gherla.

Victoria oaspeţilor a venit în ultimul minut al partidei, Fodor reuşind să înscrie după o centrare în careu respinsă, în prealabil, de portarul Triteniului.

Până la acea fază, ambele formaţii au înscris după lovituri de la 11 metri, pentru gherleni marcând Mureşan, în timp ce Nemeş a egalat pentru gazde la mijlocul reprizei secunde. Jucătorii lui Andrei Pintilie, acesta ieşind accidentat după golul egalizator, au forţat, mai apoi, victoria la poarta lui Samson, fără succes însă, iar gherlenii au dat lovitura pe finalul partidei.

Olimpia a bifat un succes care o depărtează la trei puncte de Sticla Turda în clasament, Triteniul coborând două locuri faţă de etapa trecută, fiind acum pe 10.

“A fost o primă repriză total echilibrată, ruptă doar de acel penalty acordat, însă, foarte uşor. În a doua parte am intrat foarte motivaţi, am condus jocul din minutul 45 până în minutul 90, cu un penalty, între timp, acordat pentru noi de tuşier, nu de central. Am făcut presiune pe adversar mai apoi, am ratat şi trei ocazii, după care a venit faza din minutul 90. Când e să nu ai noroc, asta se întâmplă. I-am felicitat pe băieţi, însă, le-am zis să ridice capul pentru că trebuia să vină şi acest prim eşec, dar e păcat pentru că am pierdut un meci pe care l-am controlat mai ales în repriza a doua, de altfel oaspeţii cred că nu au avut nicio ocazie”, ne-a spus antrenorul jucător al Unirii, Andrei Pintilie.

“Eu cred că am obţinut o victorie meritată. Am făcut un joc destul de bun până ne-au egalat, după care am intrat puţin în degringoladă, dar ne-am revenit pe final, înainte de gol chiar am ratat şi o ocazie mare. Am obţinut o victorie foarte importantă pentru că am jucat împotriva unei echipe care nu pierduse până astăzi, şi pe terenul căreia foarte greu poţi lua puncte. Îi felicit pe băieţi pentru atitudinea avută şi sper s-o ţinem aşa până la sfârşit”, ne-a declarat şi preşedintele Olimpiei, Csaba Kilin.

Unirea Triteni

Rusu Al.
Ceclan
Paleoca
Pintilie An.
Indreica
Saşa
Ozvadă
Câmpian
Paleoca Cr.
Nemeş
Crişan

Au mai intrat: Podariu, Luduşan, Deiac. Antrenor: Andrei Pintilie

Olimpia Gherla

Samson
Prodan
Bold
Stupinean
Gliga
Salac
Mureşan
Dascăl
Pop S.
Rus Alex
Bondor

Au mai intrat: Fodor, Codorean, Trif. Antrenori: Laur Aştilean, Alexandru Felfalusi

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.