JSport.roJSport.ro

IMG_4386Nici cel mai pesimist fan al Universităţii Cluj nu s-a fi gândit, înainte de startul play-out-ului, că un meci pe teren propriu cu Metalul Reşiţa va avea o importanţă extrem de mare în tot ceea ce înseamnă viitorul echipei.

Intraţi în gura suporterilor după meciul cu Şoimii Pâncota din etapa trecută, un eşec sau chiar o remiză mâine împotriva unei formaţii deja retrogradate va tulbura şi mai tare apele în curtea „şepcilor roşii”. Pe lângă ruşinea unui eventuale înfrângeri, actualii componenţi ai Universităţii vor avea viaţă grea şi cu fanii, care i-au băgat deja în şedinţă după eşecul cu Şoimii Pâncota. Cel mai tare, însă, ar afecta-o pe „U” situaţia din clasament, nici măcar un punct la jocul de mâine nefiind de ajuns pentru ca echipa să părăsească locurile retrogradabile.

O victorie, însă, va fi de aur cel puţin din punct de vedere al moralului şi al liniştii în lot, Ursu şi colegii săi putând să capete din nou încredere, mai ales că în etapa următoare se vor deplasa pe terenul liderului CSM Râmnicu Vâlcea.

Partida cu Metalul Reşiţa se va disputa mâine dimineaţă pe Cluj Arena, de la ora 11:00, preţul unui bilet de intrare fiind tot de 10 lei.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.