JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a terminat la egalitate, 1-1, meciul din deplasare cu CS Mioveni, primul punct pe teren străin în acest sezon.

„Studenţii” au revenit după ce au fost conduşi, dar au şi fost la câţiva centimetri de eşec la ultima fază a meciului, atunci când Popescu a lovit bara.

La finalul partidei, antrenorul lui „U”, Adrian Falub, a spus că rezultatul a fost echitabil şi a cerut răbdare, pentru că este convins că Universitatea, aflată acum pe locul opt, va urca în clasament.

„A fost un meci de luptă, echilibrat şi cred că este un rezultat echitabil. Am luat primul punct în deplasare şi asta contează. E o diferenţă foarte mare între ce jucăm acasă şi ce jucăm în deplasare. Mergem înainte şi trebuie să începem să urcăm în clasament, pentru că acasă suntem foarte puternici. Avem acolo sprijinul fanilor, teren bun, atmosferă şi e altă motivaţie. Totul ţine de mental, pentru că din punct de vedere al valorii nu se pot schimba lucrurile în trei-patru zile. Trebuie să fim calmi, să avem răbdare şi va veni timpul să batem şi în deplasare”, a spus antrenorul Universităţii.

Clujenii vor juca următorul meci duminică, de la ora 12:00, cu Daco-Getica Bucureşti, pe teren propriu.

Joma - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

  1. Esti din alt film. Slab antrenor. O faza nu exersezi, un pressing organizat, nimic. Totul e haotic! A si, “Mana ba”!? Nu sunt cai ba, sunt jucatori, majoritatea jucatori buni pe care nu esti in stare sa ii mobilizezi! Hai, lasa pe altcineva, e mai bine!

    • Ai perfecta dreptate, prietene ! Echipa nu joaca NIMIC ! Nici acasa, nici in deplasare. Acelasi joc “batranesc”, de-a-n pixu’ , fara nico viziune. Nu vezi o rupere de ritm, o pasa inteligenta, un pressing taios, nimic. Iar in aparare ii jale mareeee, mai ales la “centrali” ! Falub, asta nu-i fotbal ce joaca echipa, ii bambilici ! Multumim, stim ca esti “U”-ist cu sufletul, apreciem ca ai lasat urgent UTA ca sa vii acasa, insa cred ca e cazul sa lasi locul altcuiva. Nici macar ala nu-i bai mare ca nu promovam, dar repet, echipa NU JOACA NIMIC !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.