JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a câştigat categoric al zecelea meci amical jucat în această iarnă, 7-1 cu Industria Galda.

A fost finalul celei mai lungi perioade de pregătire din ultimii ani, „studenţii” reluând antrenamentele în urmă cu şapte săptămâni.

Din cele 10 amicale jucate de „U”, şapte au fost câştigate, două s-au terminat la egalitate, iar singurul eşec a venit în meciul cu Ripensia Timişoara.

Antrenorul clujenilor, Adrian Falub, este mulţumit de cum s-au comportat elevii săi până acum şi, la fel ca şi jucătorii pe care îi pregăteşte, îşi doreşte să înceapă cât mai repede returul.

„A fost o perioadă foarte lungă de pregătire şi foarte greu de gestionat, pentru că e greu să lucrezi şapte săptămâni şi să nu înceapă campionatul. Dar am avut condiţii bune de pregătire, ne-am antrenat în mare parte pe terenul sintetic din Parc, am avut mare noroc cu el. Păcat că a nins acum la ultimul meci cu Galda, dar şi aşa cred că am făcut o partidă bună şi acum aşteptăm să înceapă campionatul. Vedem cum va fi în meciurile oficiale”, a spus antrenorul lui „U”.

Dacă elevii săi sunt convinşi că nu pot rata promovarea, iar toată lumea o dă mare favorită pe „U” la păstrarea locului 1 până la final, Falub îşi face încă multe probleme.

„Eu am mari emoţii pentru promovare. Sunt echipe care s-au mai întărit, CFR are o echipă foarte bună acum, mai ales că la ei sunt jucători care joacă şi de la prima echipă şi cred că vom avea un retur de campionat foarte greu. Sper să găsim motivaţia necesară, să înţelegem că nu suntem încă promovaţi şi să muncim din greu, pentru că ne aşteaptă meciuri foarte grele”, a mai spus antrenorul Universităţii.

„Studenţii” vor începe returul sâmbătă, pe teren propriu, cu Unirea Dej.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.