JSport.roJSport.ro
Sursă foto: Cristian Cosma

FC Universitatea Cluj a câştigat ieri, 23 septembrie, partida disputată contra Performanţei Ighiu cu 3-0, marcatorii fiind Takacs (45), Haţiegan (62) şi Florescu (82).

Această victorie a fost prima pentru Adrian Falub la instalarea pe banca tehnică a unei echipe, după cum a recunoscut chiar el la finalul meciului.

,,E prima oară când câştig la primul meci după preluarea unei echipe, în rest am pierdut întotdeauna. Aşa că mă bucur pentru această victorie. Am întâlnit o echipă bună, iar dacă marcau din acel penalty, cred că, ne era greu să mai revenim. Până la urmă am câştigat şi, cred că, meritat. Chiar dacă jocul a fost în multe minute echilibrat, am reuşit să ne creăm ocazii şi să câştigăm”, a spus Adrian Falub, noul antrenor al Universităţii Cluj.

Pe finalul meciului, Haţiegan l-a lovit pe Sporea, portarul Performanţei Ighiu, încercând să ajungă la o minge, iar Florescu a venit să îi ceară socoteală goalkeeper-ului oaspete, astfel că s-a produs o încăierare. Ambii au fost eliminaţi, Florescu urmând să primească cel puţin două etape de suspendare.

,,Nu avea voie să se întâmple acest lucru. La 3-0 pentru noi, cu jucătorii inteligenţi şi cu experienţă pe care îi avem nu ai voie să te duci să faci acel scandal ca să rişti să iei un cartonaş roşu. Trebuia să fim calmi. O să am o discuţie cu jucătorii pentru că nu ne putem permitem să pierdem jucători, mai ales la 3-0 când meciul era, practic, jucat. Florescu a crescut aici, în spiritul Universităţii, şi îl înţeleg pe deoparte, dar trebuia să fie puţin mai inteligent în acea situaţie”, a conchis antrenorul lui “U”.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.