JSport.roJSport.ro

Noul sezon al Ligii a IV-a pare mai atractiv ca niciodată. Din cele 15 formaţii existente în acest moment, cel mai probabil Universitatea Cluj va promova în Liga a III-a, astfel că vor mai rămâne 14.

Nu toate, însă, sunt sigure de înscrierea şi în următorul sezon, în principal din cauza problemelor financiare, dar numărul echipelor care vor evolua în Liga a IV-a din toamnă ar putea fi mai mare decât în sezonul recent încheiat.

Potrivit unor surse din AJF Cluj şi din rândul echipelor, cel puţin şase formaţii care au jucat în Liga a V-a ar dori să promoveze, câteva dintre ele interesându-se deja la AJF în legătură cu costurile unei participări la nivelul superior. Astfel, pe lângă trei dintre campioane, Viitorul Feleacu (foto), Progresul Nireş şi Unirea Iclod, doritoare de un loc în Liga a IV-a ar mai fi Meteor Mociu, Viitorul Gârbău Sat şi chiar Unirea Jucu, comuna clujeană care a rămas fără echipă în Liga a III-a.

În afara acestor nume, formaţia a doua a celor de la CFR Cluj ar urma să evolueze tot în Liga a IV-a dacă nu va primi locul solicitat în Liga a III-a, un interes mai vechi, reluat în această perioadă, fiind cel al Universităţii Babeş-Bolyai. De altfel, potrivit surselor CJSport.ro, UBB Cluj, campioană naţională universitară în 2016, ar fi participat şi în sezonul trecut al Ligii a IV-a dacă Universitatea Cluj nu s-ar fi înscris.

În sfârşit, o ultimă surpriză este aşteptată din partea Luceafărului Cluj, oficialii acestui club dorind să pună la cale un proiect prin care noua echipă de seniori chiar să promoveze în eşaloanele superioare în următorii ani.

Toate înscrierile sunt aşteptate de către AJF Cluj până în 10 august, oficialii forului clujean dorind să programeze două etape de Cupa României, faza judeţeană, în 13 şi 20 august.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.