JSport.roJSport.ro

CFR Cluj şi FCSB au terminat la egalitate, 1-1, meciul direct din etapa a doua a play-off-ului.

La partida din Gruia au fost peste 17.000 de spectatori, un nou record de asistenţă la un meci al CFR-ului în Liga 1 după închiderea peluzei a doua.

Printre fanii alb-vişiniilor s-au infiltrat, însă, şi câteva mii de suporteri ai FCSB-ului, lucru care s-a simţit mai ales la golul din prelungiri al lui Gnohere.

Eliminat pentru două cartonaşe galbene, fundaşul care i-a luat locul lui Camora în primul 11, Andrei Peteleu, nu a fost deloc impresionat de sprijinul fanilor clujeni, chiar dacă avantajul numeric al CFR-iştilor s-a simţit în dese rânduri pe arena din Gruia.

„Am simţit că am jucat în deplasare. Şi publicul, şi arbitrii, şi toată lumea au fost de partea Stelei. Mă aşteptam să fie mai mulţi fani ai CFR-ului. Văd că fanii Stelei domină România şi publicul din toată ţara… Poate la următorul meci vor fi mai mulţi suporteri ai CFR-ului, cu toate că nu cred”, a fost declaraţia curajoasă a lui Peteleu după meci.

Jucătorul a fost apărat şi nu prea de managerul sportiv Bogdan Mara, care a recunoscut şi el prezenţa numeroasă în tribună a suporterilor rivali.

„Nu poţi să le impui spectatorilor cu cine să ţină. Şi Steaua are mulţi fani, dar eu cred că majoritatea au fost fanii CFR-ului. Suporterii noştri au încercat să creeze o atmosferă bună, au fost alături de echipă şi dacă era rezultatul bun, era perfect. E important că am reuşit să aducem mulţi fani la stadion şi că a fost stadionul plin”, a spus Mara.

“E greu să spunem că e un rezultat echitabil când ne egalează în minutul 92, dar el lasă loc pe mai departe spre un final de campionat tensionat“, Bogdan Mara, manager sportiv CFR Cluj

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.