JSport.roJSport.ro

AS Viile Dejului va avea un nou antrenor din retur. După ce au terminat prima parte a campionatului cu Flaviu Băieşu pe postul de antrenor interimar, oficialii nou-promovatei au reuşit să-l convingă pe Sabin Coc să preia echipa.

Fost jucător al Unirii Dej, noul tehnician al formaţiei care a terminat turul Ligii a IV-a pe locul 12 l-a pregătit şi pe Ciprian Deac la echipa de juniori a Unirii, înainte ca acesta să facă pasul spre fotbalul mare.

Coc a fost adus atât pentru experienţa sa, cât şi pentru a ţine unit vestiarul, cel mai îndrăzneţ obiectiv al echipei fiind terminarea campionatului pe unul din primele şapte locuri.

„Am hotărât să aducem un antrenor cu experienţă ca să poată să ţină vestiarul, să nu apară divergenţe între jucători. Obiectivul principal pentru retur este strângerea mai multor puncte ca în tur, dar dacă se poate să terminăm în primele şapte echipe ar fi o performanţă, mai ales pentru primul an la nivelul Ligii a IV-a. Vrem să şi transferăm vreo doi-trei jucători, Marian Lăzărescu, de la Bistriţa, e ca şi luat, ne mai dorim un mijlocaş şi un fundaş ca să întărim axul central”, ne-a spus preşedintele dejenilor, Cosmin Groza, echipă pentru care va evolua din retur şi Vasile Florin, adus de la Bradul Vişeu.

AS Viile Dejului a strâns 11 puncte în prima parte a campionatului, câştigând trei meciuri.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.