JSport.roJSport.ro

Selecţionerul echipei naţionale a României, Christoph Daum, a decis să anuleze cantonamentul U23 programat în luna ianuarie, în Turcia, în principal pentru că Steaua şi CSU Craiova au refuzat să-şi lase jucătorii la lot.

La câteva zile de la acest anunţ, antrenorul CFR-ului, Vasile Miriuţă, a spus că nu este de acord cu decizia lui Daum, mai ales că sunt alte echipe din România care ar fi putut oferi jucători Naţionalei.

„Eu făceam acest cantonament. Dacă tot ai vrut să organizezi ceva şi ai convocat nişte jucători tineri, indiferent că două echipe nu vor să dea jucători, mai sunt echipe în România… CFR, Viitorul, Gaz Metan, Botoşani, ca să dau doar câteva exemple, la aceste echipe nu sunt jucători buni sub 23 de ani? Eu luam de la alte echipe jucători, care-i problema? Luam şi vreo doi-trei de afară, din Germania, Italia, Franţa, dar pentru că două echipe nu vor să dea jucători, ce facem, o lăsăm baltă, nu mai jucăm în campionat? Asta e părerea mea, dar nu zic mai multe că iar se interpretează”, a spus Vasile Miriuţă.

Antrenorul CFR-ului îşi va ispăşi, astăzi, ultima etapă de suspendare, echipa sa urmând să joace la Voluntari, de la ora 14:00, în runda a 21-a a Ligii I.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.