JSport.roJSport.ro

,,U” Cluj a câştigat aseară, 16 august, penultimul amical al verii contra Performanţei Ighiu, echipă ce o va întâlni în Liga a III-a, cu 2-1. Goga (47) şi Haţiegan (71), respectiv Unguru (72) s-au trecut pe lista marcatorilor.

Startul Ligii a III-a va avea loc în 26 august, iar ,,U” Cluj va juca acasă prima etapă deoarece este nou-promovată. CFR Cluj II a solicitat Federaţia Română de Fotbal ca primul meci din campionat să îl joace în deplasare, iar destinul a făcut ca cele două echipe să se întâlnească în prima etapă.

,,Trebuia să se întâmple cândva. Ori prima etapă, ori a cincea, ori a opta, nu e nicio problemă. Noi respectăm orice competitoare. Avem interesul nostru, modul nostru de a gândi, de a ne manifesta şi ne vom comporta ca atare. Adică, victoria pentru că e scopul nostru având în vedere proiectul şi planul nostru de a ajunge în Liga I”, a declarat Marius Popescu.

Echipa albaiuliană este prima care a reuşit să marcheze în poarta ,,U”-istă în această perioadă de amicale. Antrenorul Marius Popescu a rămas cu o impresie bună la finalul jocului, dar, spune el, mai sunt lucruri de corectat.

,,Am rămas cu o impresie bună după acest meci. Noi facem două antrenamente pe zi, iar băieţii au răspuns foarte bine. Sunt mici chestii de corectat, iar unii jucători nu sunt obişnuiţi tactic. Sunt copii pe care i-am pus pe posturi noi şi ne mai decidem asupra celor care sunt în probe, iar una peste alta a fost un joc bun. Amical cu tentă de oficial. Golurile de genul acesta nu poţi să le controlezi. A fost o execuţie norocoasă a lor de la 30 de metri. Dacă facem paritatea între ce am produs şi ce am primit eu zic că suntem în avantaj”, a conchis antrenorul ,,studenţilor”.

Joma - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

  1. Corect, aveam impresia ca pauza e mai devreme. Oricum, o sa fie un meci frumos, un derby. Important e ca echipele celor doua cluburi fanion ale orasului sa-si dispute corect cele trei puncte si cea mai buna sa invinga. Iar spectatorii si suporterii celor doua echipe sa-si sustina cu fair-play favoritii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.