JSport.roJSport.ro
foto: sportarad.ro
foto: sportarad.ro

Universitatea Cluj va juca, sâmbătă dimineaţă, ultimul meci din acest an. „Şepcile roşii” se vor deplasa la Pâncota, acolo unde vor încerca să termine 2015 cu o victorie care ar aduce din nou speranţele în vestiar în ce priveşte play-off-ul, dar mai ales o iarnă liniştită.

Şoimii Pâncota, însă, se află pe val în ultima perioadă, nu a mai pierdut de cinci meciuri, în această serie intrând un egal la Baia Mare şi două victorii cu FC Braşov şi Gaz Metan Mediaş, astfel că misiunea elevilor lui Mihai Teja pare una complicată. Totuşi, chiar dacă arădenii sunt la trei puncte în faţa clujenilor în clasament, antrenorul Şoimilor, Ionuţ Popa, o vede pe „U” Cluj favorită, despre care vorbeşte doar la superlativ.

„E cel mai greu meci de campionat pentru noi, practic e finala Pâncotei. Am văzut meciurile Clujului cu UTA și Mediaș și mi-am dat seama că vom avea în față o echipă foarte bună. Poate cea mai bună în momentul actual. Aleargă foarte mult, au talent nativ, iar de când a venit Teja stau foarte bine în teren. Sigur, le lipsește puțin experiența, dar ambiția și calitatea lor fotbalistică poate compensa acest lucru. Tocmai de aceea, pentru mine mi-este clar că ei sunt favoriți, pe când noi trebuie să luptăm până la capăt pentru șansa mică cu care pornim. Vrem să profităm de ea, va fi greu, dar nu imposibil, să ne atingem scopul sâmbătă”, a spus Popa, conform sportarad.ro.

În meciul tur, disputat la finalul lunii septembrie, Şoimii Pâncota a câştigat pe Cluj Arena cu 1-0. Partida de sâmbătă contează pentru etapa a 18-a a seriei Vest din Liga a II-a şi va începe la ora 11:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.