JSport.roJSport.ro

CFR Cluj o va întâlni duminică pe FCSB în derby-ul primei părţi a play-off-ului.

Meciul din Gruia stârneşte interes şi printre suporterii celor două echipe, formaţia lui Nicolae Dică urmând să fie susţinută şi de către fanii stelişti din Ardeal.

Oficialii CFR-ului sunt încrezători că stadionul va fi plin şi convinşi că suporterii echipei feroviare vor fi mult mai numeroşi decât cei ai FCSB-ului. Directorul general al clujenilor, Iuliu Mureşan, a salutat, de altfel, progresul galeriei CFR-iste din ultima perioadă.

“Mă bucur foarte mult că galeria începe să fie tot mai numeroasă, mai unită şi mai vizibilă. M-am bucurat că au revenit şi încep să revină tot mai mulţi suporteri pe stadion. La fel şi publicul din tot stadionul, e unul cald la Cluj şi sunt convins că stadionul va fi plin. Suporterii Stelei sunt mai tăcuţi acum, nu se manifestă decât la goluri. Dimpotrivă, ai noştri s-au manifestat mai mult în ultimii ani. E clar că vor veni foarte mulţi spectatori din Transilvania, biletele se vând foarte bine pe internet, iar de mâine se vor vinde şi la case”, a declarat Mureşan.

Oficialul din Gruia îşi doreşte o victorie cu FCSB şi este convins că toate atacurile venite dinspre roş-albaştri în ultima perioadă au o singură ţintă, arbitrajul. Mureşan a avut un mesaj şi pentru Alex Ioniţă, jucător care a evoluat într-un meci amical pentru echipa a doua în weekend.

“Echipa se pregăteşte foarte bine şi cred că sunt toate premisele ca să facem un meci bun şi să obţinem o victorie, pentru că asta ne dorim. Gigi Becali e un om simpatic, şi el ce spune nu o face cu ură, în schimb e altcineva acolo la Steaua care ce spune o face cu ură şi mult mai tare deranjează. Aceste declaraţii au un singur scop, arbitrii. Şi acolo am eu o frică, să nu influenţeze arbitrii. Ioniţă nu are nicio problemă medicală, dar e greu să joci titular în primul 11 al nostru, care e de valoare. Eu aştept momentul când o să joace titular şi sper să o facă aşa de bine încât să nu ne mai gândim să-l scoatem din primul 11. Depinde de el, mingea e la cum se spune”, a mai spus Mureşan.

CFR Cluj-FCSB se va disputa duminică, de la ora 20:45, în Gruia.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.