CFR Cluj o va întâlni duminică pe FCSB în derby-ul primei părţi a play-off-ului.

Meciul din Gruia stârneşte interes şi printre suporterii celor două echipe, formaţia lui Nicolae Dică urmând să fie susţinută şi de către fanii stelişti din Ardeal.

Oferte echipament JomaOferte Joma

Oficialii CFR-ului sunt încrezători că stadionul va fi plin şi convinşi că suporterii echipei feroviare vor fi mult mai numeroşi decât cei ai FCSB-ului. Directorul general al clujenilor, Iuliu Mureşan, a salutat, de altfel, progresul galeriei CFR-iste din ultima perioadă.

“Mă bucur foarte mult că galeria începe să fie tot mai numeroasă, mai unită şi mai vizibilă. M-am bucurat că au revenit şi încep să revină tot mai mulţi suporteri pe stadion. La fel şi publicul din tot stadionul, e unul cald la Cluj şi sunt convins că stadionul va fi plin. Suporterii Stelei sunt mai tăcuţi acum, nu se manifestă decât la goluri. Dimpotrivă, ai noştri s-au manifestat mai mult în ultimii ani. E clar că vor veni foarte mulţi spectatori din Transilvania, biletele se vând foarte bine pe internet, iar de mâine se vor vinde şi la case”, a declarat Mureşan.

Oficialul din Gruia îşi doreşte o victorie cu FCSB şi este convins că toate atacurile venite dinspre roş-albaştri în ultima perioadă au o singură ţintă, arbitrajul. Mureşan a avut un mesaj şi pentru Alex Ioniţă, jucător care a evoluat într-un meci amical pentru echipa a doua în weekend.

“Echipa se pregăteşte foarte bine şi cred că sunt toate premisele ca să facem un meci bun şi să obţinem o victorie, pentru că asta ne dorim. Gigi Becali e un om simpatic, şi el ce spune nu o face cu ură, în schimb e altcineva acolo la Steaua care ce spune o face cu ură şi mult mai tare deranjează. Aceste declaraţii au un singur scop, arbitrii. Şi acolo am eu o frică, să nu influenţeze arbitrii. Ioniţă nu are nicio problemă medicală, dar e greu să joci titular în primul 11 al nostru, care e de valoare. Eu aştept momentul când o să joace titular şi sper să o facă aşa de bine încât să nu ne mai gândim să-l scoatem din primul 11. Depinde de el, mingea e la cum se spune”, a mai spus Mureşan.

CFR Cluj-FCSB se va disputa duminică, de la ora 20:45, în Gruia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.