JSport.roJSport.ro
foto: Unirea Triteni/Facebook
foto: Unirea Triteni/Facebook

Meciul dintre Unirea Tritenii de Jos şi Viitorul Feleacu, încheiat cu victoria oaspeţilor printr-un gol marcat în prelungiri, 1-2, a avut parte de un scandal imens.

Arbitrul întâlnirii, Sergiu Jucan, ar fi fost bătut de un jucător al gazdelor chiar pe teren, agresorul fiind nemulţumit atât de maniera de arbitraj a centralului, cât mai ales de faptul că a primit cartonaş galben după ce i-a reproşat acestuia anumite faze.

„Totul a pornit după ce un jucător al oaspeţilor a tras la poartă, iar mingea l-a lovit pe un fundaş al Unirii, acesta acuzând lovitura şi câzând jos. În acel moment, Sergiu Gall, căpitanul gazdelor, s-a dus la arbitru ca să-i reproşeze ceva. Din cauza tonului folosit, centralul i-a arătat cartonaşul galben, dar în acel moment jucătorul Unirii a început să-l lovească pe arbitru cu pumnii şi cu picioarele. Cel care a intervenit şi l-a oprit pe Gall înainte ca situaţia să degenereze şi mai tare a fost chiar antrenorul Andrei Pintilie, acesta fiind în tribună după ce a fost suspendat pentru doi ani”, au precizat, pentru CJSport.ro, surse din cadrul AJF Cluj.

Atât Sergiu Gall, foarte probabil împreună cu antrenorul Andrei Pintilie, cât şi arbitrul meciului de sâmbătă urmează să fie chemaţi la Comisia de Disciplină pentru a fi audiaţi, abia apoi urmând să fie date şi sancţiunile care se impun. „Cu siguranţă vor fi sancţiuni drastice”, ne-au declarat aceleaşi surse.

Incidentul a fost confirmat şi de către reprezentanţii Unirii Triteni, chiar prin intermediul tehnicianului Andrei Pintilie, însă acesta a ţinut să atace atât prestaţia arbitrului de la meciul cu Feleacu, cât şi AJF-ul.

„Ruşine AJF Cluj. După ce EU (ANDREI PINTILIE) am fost prima dată suspendat pe perioadă nedeterminată, sancţiune care nu există în regulamentul AJF Cluj pentru injurii aduse unui arbitru, după Apel surpriză: sancţiunea se modifică la 2 ani suspendare, repet, doar pentru nişte injurii aduse unui arbitru. Crezând că totul va intra în normal cu începerea campionatului, ne-am mobilizat şi ne-am promis că anul acesta vom încerca să fim revelaţia campionatului, dar încă din primele etape apar din nou greşelile de arbitraj mari împotriva echipei noastre, peste care cu greu am trecut pâna astăzi, când, după un arbitraj murdar, cu tenta de a pune în genunchi echipa noastră, spiritele s-au încins, iar căpitanul nostru, Gall Sergiu, a cedat nervos şi a bruscat arbitrul. Un gest pe care nu îl îmbrăţişez, chiar îl regretăm, dar când se ajunge la capătul sacului nervii ies la iveală cu totul”, a scris antrenorul Unirii pe contul de Facebook al echipei.

Vom reveni cu amănunte!

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.