JSport.roJSport.ro

Rezultatele şcolii de fotbal Ardealul Cluj în Liga Elitelor şi numele mari pe care aceasta le-a dat fotbalului mare în ultimii ani atrag şi echipe puternice din străinătate.

Formaţiile italiene s-au arătat, în primul rând, extrem de interesate de tinerii jucători pregătiţi la Cluj, în fiecare an câţiva dintre elevii lui Călin Moldovan, la U19, respectiv Claudiu Moldovan, la U17, luând drumul Peninsulei pentru câteza zile de teste.

Dacă Andrei Gavrilă, jucătorul lui Călin Moldovan, a fost la Sassuolo şi Spal, ultima chiar în 2018, astăzi doi jucători ai lui Claudiu Moldovan au plecat spre Genova. Fundaşii Christian Tand şi Alexandru Rus (foto) vor fi testaţi toată săptămâna de către antrenorii echipei de juniori a clubului Genoa, după care se vor întoarce la Cluj, aici urmând să primească şi un verdict referitor la un posibil transfer.

Nu este exclus ca cei doi, în vârstă de 16 ani, să mai ia încă o dată drumul Italiei în această primăvară, aceştia sperând să-i calce pe urme lui Andrei Cordea, internaţionalul de juniori semnând în vara trecută cu Novara, echipă ce evoluează în Serie B.

Ardealul Cluj U17 are şanse mari să ajungă din nou la turneul final al Ligii Elitelor, acolo unde a fost de fiecare dată în ultimii doi ani.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.