JSport.roJSport.ro

img_5847Ardealul Cluj a câştigat, 2-1, meciul din etapa a 10-a a Ligii a IV-a împotriva Unirii Triteni, desfăşurat marţi seara pe teren propriu.

Jocul din cartierul Someşeni a fost presărat cu multe ocazii, oaspeţii fiind nemulţumiţi că au pierdut un joc din cauza lipsei de concentrare în faţa porţii. Echipa mai pragmatică aseară a fost Ardealul, care a câştigat al doilea meci la rând în campionat graţie golurilor lui Ilie Horea şi Cozma, şi a urcat până pe locul şapte în clasament.

Triteniul, care a înscris aseară prin Silviu Saşa, rămâne cu regretul că nu a scos măcar un punct în faţa echipei clujene, un eventual rezultat de egalitate făcând ca Unirea să salte un loc în clasament, aşa elevii lui Andrei Pintilie rămânând la cota şapte, pe poziţia a 12-a.

“Am avut şi noi ocazii, dar şi ei, după un meci echilibrat în prima repriză, ultimele 15 minute ale jocului fiind dominate de ei. Am mai făcut şi eu nişte schimbări, plus că s-a acumulat o oboseală după atâtea meciuri jucate într-un timp scurt, dar a fost bine până la urmă şi am mai urcat şi noi în clasament. Am legat două victorii pentru că nu ne place să fim acolo în coadă, e şi numele clubului până la urmă în joc”, ne-a spus tehnicianul Ardealului, Călin Moldovan folosind şi câţiva jucători din Liga Elitelor la meciul cu Triteniul.

“Noi am pierdut pe mâna noastră. Raportul ocaziilor cred că a fost 8-5 în favoarea noastră, dar mingea nu a vrut să intre în poartă. Chiar eu am avut două ocazii singur cu portarul, Paleoca, Voivod, Nemeş au avut şi ei, dar am ratat enervant de mult la acest meci. Ardealul a avut posesia, era şi normal asta, au pasat bine, dar noi am fost cu ocaziile şi, după numărul lor, trebuia să câştigăm acest meci, însă fotbalul se joacă pe goluri. Un pic m-a supărat şi arbitrajul, pentru că a dat două minute de prelungire în prima repriză şi tot două şi în a doua, în condiţiile în care s-au făcut şapte schimbări în repriza a doua, dar nu din cauza asta am pierdut noi. Am pierdut pe mâna noastră”, a declarat şi Andrei Pintilie, cel care a revenit pe teren la acest meci după accidentarea la cap suferită în meciul cu Sticla Turda.

ardealul-clujArdealul Cluj

Chindriş
Juncu
Oltean
Sălăgean
Corduneanu
Negrea
Prejmerean
Cozma
Bococi
Gavrilă
Horea Ilie

Au mai intrat: Şoimaru, Deneş, Papp, Grigore. Antrenor: Călin Moldovan

Unirea Tritenii de Jos

Rusu Alex
Petrea
Gall S.
Ozvadă
Crişan
Câmpian
Saşa
Bărbos
Nemeş
Paleoca
Pintilie An.

Au mai intrat: Deiac, Voivod, Luduşan. Antrenor: Andrei Pintilie

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.