JSport.roJSport.ro

Ardealul Cluj a câştigat la un scor la care nu se aştepta prea multă lume, 7-2, meciul cu Armenopolis Gherla, din etapa a 22-a a Ligii a IV-a.

Potrivit clasamentului, oaspeţii de la baza „Ardealul” erau favoriţi, însă o linie defensivă improvizată din cauza absenţelor avea să-i coste scump. În faţa unei echipe pentru care au evoluat şi jucători din Liga Elitelor, gherlenii au scos de şapte ori mingea din poartă şi au ratat şansa de a se apropia la trei puncte de podium.

După o primă repriză echilibrată totuşi, în care gherlenii au condus cu 1-0 şi 2-1, ambele goluri fiind marcate de Crăciun, în partea a doua a jocului Armenopolis a fost depăşită total. Gherlenii au căzut atât din punct de vedere fizic, cât şi mental, iar Ardealul a făcut un antrenament util în perspectiva meciurilor rămase de disputat în Liga Elitelor.

Două goluri ale lui Ilie Horea, plus reuşitele lui Pălăghie, Lăcătuş, Olteanu, Selegean şi Cătălin Mureşan au adus a opta victorie a clujenilor în acest sezon din Liga a IV-a, Ardealul urcând din nou pe locul şapte în clasament.

„Am folosit şi vreo câţiva jucători de la Liga Elitelor, dar astăzi au jucat bine şi cei care au evoluat mai puţin până acum. După o primă repriză echilibrată, adversarul parcă a căzut şi un pic fizic în partea a doua, dar copiii mei chiar au făcut o repriză secundă bună. Cei cu minute mai puţine până acum au avut şi sprijinul celor de la prima echipă, iar asta s-a văzut, am avut o altă siguranţă”, ne-a spus antrenorul Ardealului, Călin Moldovan.

„Când îţi lipsesc trei fundaşi din patru e greu. Plus că faci schimbare în repriza a doua şi introduci portarul pe teren pentru că nu ai jucători. Aşa sunt meciurile miercurea. Nu ne aşteptam la acest rezultat, dar când joci fără fundaşi e greu. Am căzut după 4-2 şi păcat că nu am profitat de eşecul celor de la CS Floreşti, însă asta este, mergem mai departe”, a declarat şi antrenorul Armenopolisului, Cristi Vedean.

Ardealul Cluj

Chindriş
Feraru
Selegean
Oltean
Creţ
Lăcătuş
Şoimaru
Deneş
Gabor
Ilie Horea
Cozma

Au mai intrat: Farcaş-Nistor, Pălăghie, Mureşan C. Antrenor: Călin Moldovan

Armenopolis Gherla

Tala
Moldovan
Sâmboan P.
Stan David
Roman
Bocoş
Danciu
Tinteşan
Crăciun
Vălean
Doroftei

Au mai intrat: Corovei, Precup, Morar. Antrenori: Cristi Vedean, Stan David

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.