JSport.roJSport.ro

img_0215Ardealul Cluj a câştigat cu 3-2 meciul jucat în deplasare cu CFR Dej, care a contat pentru etapa a 11-a a Ligii a IV-a.

Învingătoarea a fost decisă în a doua repriză, după 1-1 la pauză minutele bune ale elevilor lui Călin Moldovan de la începutul părţii secunde făcând ca oaspeţii să conducă cu 3-1. Dejenii s-au întrecut în ratări până la final, reuşind să marcheze doar o singură dată, insuficient pentru a obţine ceva de la acest meci.

De menţionat că cele cinci goluri au fost înscrise de doar doi jucători, Hociung reuşind un hattrick pentru învingători, în timp ce Prodan a dat golurile alb-vişiniilor, formaţia sa rămânând pe ultimul loc în clasament. În schimb, clujenii au bifat a treia victorie consecutivă şi au ajuns pe locul şapte, cu 16 puncte.

„Am condus cu 1-0 şi am mai ratat o ocazie imensă, iar pe finalul primei reprize ne-a egalat Ardealul, fără să aibă mari ocazii în prealabil. După pauză au avut câteva momente bune şi ne-au dat două goluri, dar în rest am fost peste ei, ocazii peste ocazii, însă am ratat. Ghinionul a făcut să pierdem acest meci. Într-adevăr, ei au stat mai bine fizic decât noi, ne-au pasat mai mult, însă noi am ratat foarte mult, doar Prodan a avut alte trei ocazii mari pe lângă cele două goluri”, ne-a spus Alexandru Kiss, unul dintre oficialii CFR-ului.

„Ei au avut, e adevărat, câteva ratări, iar noi am cam băgat în poartă tot ce am avut. Copiii au alergat mult, sunt mulţumit, chiar dacă am jucat pe un teren foarte greu. Am folosit foarte puţini jucători din Liga Elitelor, am jucat mai mult cu echipa a doua şi mă bucur că ceilalţi care nu prind lotul la Elite au evoluat chiar foarte bine. Mi-a plăcut mult şi de Hociung în acest meci şi mă bucur că am reuşit a treia victorie consecutivă”, a declarat şi tehnicianul Ardealului, Călin Moldovan.

cfr-dejCFR Dej

Pop
Marian
Lazăr
Todică
Boldor
Buburuz
Dican
Ciurean
Mate
Borşan
Prodan

Au mai intrat: Cociş, Husa. Antrenor: Darius Boldor

ardealul-clujArdealul Cluj

Farcaş
Juncu
Pălăghie
Goia
Bococi
Papp
Şoimaru
Deneş
Corduneanu
Hociung
Grigore

Au mai intrat: Tarcea, Mureşan, Feraru. Antrenor: Călin Moldovan

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.