JSport.roJSport.ro
13321784_950308191733532_4344788617165637305_n
foto: Facebook/Arieşul M. Viteazu

Nou-promovata Arieşul Mihai Viteazu a terminat cu o victorie categorică sezonul Ligii a IV-a, 7-1 cu Armenopolis Gherla.

Elevii lui Dorel Mureşan s-au distrat în acest meci cu formaţia gherleană, cea care s-a bazat aproape exclusiv pe juniori. De altfel, micii gherleni nu s-au prezentat la meciul de juniori dintre cele două formaţii tocmai pentru a putea lua parte la partida de seniori, disputată sâmbătă dimineaţa.

În aceste condiţii, Arieşul nu a avut nicio problemă în a-şi adjudeca victoria şi, automat, poziţia a cincea la finalul campionatului, pentru gazde marcând în poarta Armenopolisului Ionuţ Mercean, Kiesz, Goia, Nemeş, Rus Andrei şi Vasilică Mercean, ultimul autor a unei duble.

Gherlenii, în schimb, care au reuşit golul de onoare prin Precup, au încheiat pe poziţia a patra acest campionat, unul în care şi-au făcut planuri, la un moment dat, chiar pentru locul 1.

13319992_950307848400233_5348057668174448208_n„Am câştigat fără probleme acest joc, a fost la discreţia noastră. Am terminat pe locul cinci campionatul, se putea şi mai bine dacă nu pierdeam anumite puncte, dar ne mulţumim şi cu atât. Vreau să le mulţumesc, acum la final, tuturor oamenilor din Mihai Viteazu care au fost lângă noi, domnului primar, conducerii, preşedintelui, suporterilor, antrenorului, tuturor”, a declarat căpitanul Arieşului, Tudor Barta.

“Se desfăşoară turnee zonale, turneul Fotbal a la Cluj şi am avut foarte mulţi absenţi, astfel că am decis să folosim juniorii în acest meci de seniori. Doar portarul Tala şi Roman au fost de la echipa mare. Oricum, acest joc nu influenţa clasamentul final, tot pe locul patru terminam, aşa că am folosit doar copii născuţi în 1999 şi 2000. Am luat în considerare şi varianta de a nu ne prezenta, dar am zis să respectăm până la final competiţia şi ne-am prezentat cu juniorii”, ne-a spus şi unul dintre antrenorii gherlenilor, Cristi Vedean, şi el fiind absent de la acest joc, echipa fiind condusă de Ioan Mureşan.

Arieşul: Barta – Imbuzan, Boboia, Buglea, Florea – Balint, Kiesz, Mercean I, Mercean V – Nemeş, Goia. Au mai intrat: Rus An, Varga, Popa, Mureşan. Antrenor: Dorel Mureşan

Armenopolis: Tala – Roman, Precup, Sâmboan A, Moldovan – Sâmboan P, Mureșan, Tînc – Man, Cârda, Au mai intrat: Mureșan, Szalantai. Antrenor: Ioan Mureșan.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.