Inevitabilul s-a produs cu o etapă înainte de final. Arieşul Mihai Viteazu a câştigat, în premieră, campionatul în Liga a IV-a Cluj.

Formaţia lui Valentin Şandru s-a impus cu 2-0 în faţa Speranţei Jucu, după golurile marcate de Coltor şi Szabo.

Arieşul şi-a securizat, astfel, locul 1 în clasament şi nu a mai avut nevoie de un eventual pas greşit al celor de la Mintiu-Gherlii. “Vulturii” chiar au pierdut, însă, pe terenul Unirii Triteni, 0-1, şi nu sunt siguri nici măcar de un loc pe podium la finalul sezonului. Din Liga a IV-a a mai rămas o singură etapă de jucat, săptămâna viitoare, după care Arieşul Mihai Viteazu va trebui să mai aştepte o lună pentru a-şi cunoaşte adversarul de la barajul de promovare.

Acesta va fi campioana judeţului Bihor, acolo unde play-off-ul abia a trecut de jumătate. În 10 iunie e programată ultima etapă, adică înainte cu o săptămână de meciul tur al barajului. Lupta pentru primul loc în Bihor e extrem de strânsă. După 8 etape, primele 5 echipe sunt despărţite de numai 3 puncte.

Crişul Sântandrei e pe primul loc acum, datorită golaverajului, însă e la egalitate de puncte cu Bihorul Beiuş şi CS Diosig Bihardioszeg.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte