JSport.roJSport.ro

Arieșul Mihai Viteazu a reușit o victorie pe cât de clară, pe atât de importantă în meciul cu Unirea Triteni, disputat sâmbătă în etapa a noua a Ligii a IV-a.

Formația lui Lucian Roșu s-a impus cu 5-2 în deplasare, începutul fiind decisiv. Arieșul a marcat patru goluri în primele 25 de minute, mai apoi meciul semănând mai degrabă cu unul amical.

Unirea Triteni a fost departe de echipa recunoscută pentru jocul de luptă practicat pe teren propriu, pragmatismul jucătorilor de la Mihai Viteazu având și el un impact mare în moralul gazdelor. Kopandy, cu o ”dublă”, Cătălin Crișan și Pintilescu au înlăturat orice dubiu în privința învingătoarei până la pauză, după reluare Cîțcăuan ducând scorul la 5-0 pentru echipa sa.

Relaxarea din final a Arieșului i-a permis lui Pruneanu să marcheze două goluri pentru Unirea, care a bifat a doua înfrângere la rând. Cu victoria de astăzi, Arieșul a urcat, cel puțin până mâine, pe locul patru în clasament, ”galbenii” nemaipierzând de patru meciuri.

”Am jucat și contra vântului în prima repriză, un vânt puternic, dar nu am legat nimic, nu am fost agresivi, nu am fost primii la minge, iar când joci așa fotbalul te pedepsește. Am intrat într-o pasă proastă, e al treilea meci pe care nu reușim să-l câștigăm. Sunt nemulțumit mai mult de joc decât de rezultat. Îi felicit pe adversari, au meritat victoria, noi nu am meritat nimic mai mult decât ce a fost pe teren. Nu mai suntem agresivi acasă, orice echipă care vine la noi are mai multe faulturi decât avem noi. Sper să ne revenim, nu știu când, dar sper”, ne-a declarat antrenorul jucător al Triteniului, Andrei Pintilie.

”Am reușit să dăm repede patru goluri și acolo s-a jucat meciul. La victorie mă așteptam, dar nu să dăm atâtea goluri. Am fost pragmatici, cum i-am  prins am marcat și poate nu se așteptau nici ei să fim așa ofensivi. Sunt mulțumit de joc”, a spus și antrenorul Arieșului, Lucian Roșu.

Unirea Triteni

Rusu
Paleoca B.
Gall S.
Ozvadă
Ludușan
Ceclan
Podariu
Bărbos
Pintilie An.
Voivod
Voiculeț

Au mai intrat: Deiac, Pruneanu, Crișan T. Antrenor: Andrei Pintilie

Arieșul Mihai Viteazu

Litean
Botaș
Buglea
Crișan N.
German
Cîțcăuan
Ignat
Kopandy
Crișan C.
Pintilescu
Varga

Au mai intrat: Moldovan, Popescu, Rîșteiu, Pârțilă. Antrenor: Lucian Roșu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.