JSport.roJSport.ro

Armenopolis Gherla a câştigat cu 3-0 meciul din deplasare cu AS Viile Dejului, disputat în etapa a şaptea a Ligii a IV-a.

Gherlenii au luat trei puncte importante în clasament după un joc spectaculos, cu ocazii la ambele porţi, decis de inspiraţia la finalizare a Armenopolisului.

După 0-1 la pauză, gol marcat de Goga, gazdele au ratat în câteva rânduri şansa egalării, nici la poarta lui Toderean nefiind „linişte” din acest punct de vedere. O greşeală în defensiva dejenilor a dus la acordarea unui penalty pentru gherleni, transformat de Stan David cu cinci minute înainte de final, golul al treilea fiind marcat de Bocoş în prelungiri.

Armenopolis a ajuns la trei puncte de liderul Sticla Turda în clasament, şi cu un meci mai puţin, etapa viitoare, însă, cele două formaţii urmând să se întâlnească la Turda.

„A fost un meci controlat de noi, zic eu, chiar dacă şi ei au avut ocazii, însă am ratat şi noi câteva şanse şi ne-am făcut meciul greu. Era mult mai simplu dacă ne desprindeam mai repede, dar aşa ne-am desprins destul de târziu. Urmează acum meciul cu Turda, în care vom avea şi câţiva absenţi, dar sperăm la un rezultat bun, obiectivul fiind să câştigăm cât mai multe meciuri în acest campionat”, ne-a spus antrenorul gherlenilor, Cristi Vedean.

AS Viile Dejului a rămas cu cinci puncte în clasament şi cu victoria surprinzătoare de etapa trecută, de la Iclod.

„În repriza a doua am avut foarte multe ocazii, deşi trebuie să recunosc că şi ei au avut, noi am jucat defensiv, dar pe contraatac. Mingea nu a vrut să intre în poartă însă, iar în loc să fie 1-1 s-a făcut 2-0 pentru ei la un penalty. Oricum, ţin să-mi felicit jucătorii pentru că s-au dăruit, pe antrenorul Eusebiu Şuvagău şi pe oamenii de la bază care au făcut posibilă disputarea meciului”, a declarat preşedintele dejenilor, Cosmin Groza.

AS Viile Dejului

Toderean
Tarţa
Fodor
Banias
Marton
Vaida
Borşan
Popa I.
Motoroiu
Farkas
Benea

Au mai intrat: Astalîş, Mureşan M., Mureşan An., Sălătioan. Antrenor: Eusebiu Şuvagău

Armenopolis Gherla

Morar
Moldovan
Mureşan Fl.
Tînc
Codorean
Bocoş
Roman
Stan David
Rad
Goga
Ursuţ

Rezerve: Mar. Ionuţ, Crăciun, Divricean, Bărăian. Antrenori: Cristi Vedean, Stan David

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.