JSport.roJSport.ro

Etapa a patra a Ligii a IV-a s-a încheiat, duminică după-amiază, cu victorii ale celor de la Armenopolis Gherla, cu CFR Dej, respectiv Universitatea Cluj 2, la Mintiu-Gherlii.

Armenopolis a fost a treia echipă din această etapă care a marcat 10 goluri, după CSM Câmpia Turzii şi Arieşul Mihai Viteazu, gherlenii câştigând cu 10-1.

Un meci fără istoric a fost decis de forma bună a Armenopolisului din acest început de sezon, care a câştigat tot până acum, Crăciun, trei goluri, Bocoş, Stan David, Goga, Doroftei, Marian Ionuţ, Precup şi Roman fiind marcatorii gherlenilor. De partea cealaltă, dejenii au suferit un scurtcircuit chiar într-o perioadă în care traversează cel mai bun start de sezon din istorie, Ciurean marcând golul de onoare al oaspeţilor, dintr-un penalty.

CFR a mai avut o lovitură de la 11 metri în acest meci, ratată, însă, de către golgheterul Poleac, iar cele 10 goluri marcate de Armenopolis a urcat pe locul trei în clasament echipa gherleană.

La doar cinci kilometri distanţă de Gherla, Vulturul Mintiu-Gherlii a pierdut cu „U” Cluj 2, scor final 2-3, după ce a condus de fiecare dată. Golurile lui Bouros şi Alex Rus au fost anulate, însă, de „dubla” lui Trancă şi reuşita lui Vlad Marin, prospeţimea fizică şi puterea de a reveni de fiecare dată fiind avantajele decisive pe care „U” 2 le-a avut în acest joc.

În clasament, micii „studenţi” se menţin la trei puncte în spatele primului loc, iar echipa lui Lucian Roman a pierdut şi al patrulea meci disputat până acum.

De menţionat că ambele meciuri au fost întrerupte aproximativ 30 de minute de furtuna care s-a abătut peste Cluj duminică după-amiază, însă acestea s-au încheiat în bune condiţii, înainte de lăsarea întunericului.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.