JSport.roJSport.ro
foto: arhiva-gherlainfo.ro
foto: arhiva-gherlainfo.ro

Armenopolis Gherla a câştigat, 4-1, meciul jucat în devans cu Ardealul Cluj, din etapa a şaptea a Ligii a IV-a.

Partida de la Gherla a fost decisă în repriza secundă, după 1-1 la pauză elevii lui Cristi Vedean reuşind să marcheze trei goluri în faţa unei echipe secunde a clujenilor, doar un jucător din Liga Elitelor, portarul Chindriş, fiind folosit de către Călin Moldovan. De altfel, acesta a şi fost omul primelor 45 de minute, Chindriş reuşind să apere şi două lovituri de la 11 metri ale gazdelor, primul penalty, executat de Danciu, fiind transformat în gol, pe respingere, de Crăciun.

Acelaşi goalkeeper al clujenilor a parat şi lovitura de la 11 metri a lui Stan David, însă defensiva clujenilor a cedat total în partea secundă, perioadă în care şi Chindriş a fost înlocuit. Eroul gherlenilor din prima etapă, Daniel Moldovan, a ieşit din nou în evidentă pentru gazde, un gol şi o pasă de gol pentru Danciu fiind realizările mijlocaşului stânga, Codorean stabilind scorul final, 4-1 pentru Armenopolis.

„Am început iar greu, cu un gol primit rapid, dar am dominat repriza secundă fără probleme şi am obţinut o victorie meritată. E a doua consecutivă şi ne bucurăm că am legat două succese, e ok, suntem în grafic, iar acum ne pregătim pentru meciul cu CS Floreşti, din etapa următoare”, ne-a declarat antrenorul Armenopolisului, Cristi Vedean.

„După o repriză echilibrată, au început ei mai bine în partea secundă şi au pus presiune pe noi. Am făcut şi nişte greşeli pe linia de fund, dar ce m-a bucurat e că trei-patru jucători m-au surprins plăcut şi îi am în vizor pentru Liga Elitelor. Eu aşa le zic, cine joacă bine la Liga a IV-a îi am în vedere şi dincolo, fiecare are meci săptămânal şi se poate exprima. Vreau să-l felicit în mod special şi pe Chindriş, care a avut şi câteva intervenţii foarte bune, pe lângă cele două penalty-uri apărate”, a spus şi tehnicianul clujenilor, Călin Moldovan, Mihnea Hociung reuşind să marcheze pentru Ardealul în meciul de la Gherla.

armenopolis-gherlaArmenopolis Gherla

Morar
Burcă
Sîmboan P
Vînău
Roman
Moldovan D
Sergiu David
Stan David
Bocoş
Crăciun
Danciu

Au mai intrat: Codorean, Mureşan I, Sîmboan An, Bunea. Antrenor: Cristi Vedean

ardealul-clujArdealul Cluj

Chindriş
Feraru
Oltean
Magopeţ
Corduneanu
Pap
Lăcătuş
Ilie Horea
Gabor
Grigore
Hociung

Au mai intrat: Mureşan Vl, Deneş, Mureşan C, Tarcea. Antrenor: Călin Moldovan

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.