JSport.roJSport.ro
foto: gherlainfo.ro

În cel mai liniştit meci al zilei din ultima etapă a Ligii a IV-a, Armenopolis Gherla s-a impus, 3-0, în faţa Unirii Triteni.

Partida de pe stadionul „Olimpia” a fost câştigată de pragmatismul şi de determinarea gherlenilor, care au introdus în teren mai mulţi juniori decât în ultimele etape, Vinău, Crăciun, Danciu sau Stan David fiind doar câţiva dintre absenţii gazdelor.

A fost ocazia perfectă pentru Ştefan Precup, 16 ani, să iasă în evidenţă, juniorul Armenopolisului marcând două dintre goluri, Morar fiind autorul celuilalt. Cu locul şapte în clasament asigurat deja, Unirea Triteni nu a mai avut atitudinea din celelalte partide, nici şansa nefiind de partea elevilor lui Andrei Pintilie, care au irosit şansele create în acest joc.

Final de sezon, astfel, şi pentru cele două echipe, Armenopolis încheind pe locul cinci doar din cauza celor două meciuri pierdute la „masa verde”, deşi au fost câştigate pe teren. După un retur aproape perfect, Triteniul se bucură de locul şapte la finalul campionatului, Unirea pierzând doar patru meciuri din 14 jucate în 2017.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.