JSport.roJSport.ro
foto: gherlainfo.ro

Armenopolis Gherla a câştigat la limită meciul cu Olimpia Gherla, 1-0, în derby-ul local al etapei a 20-a a Ligii a IV-a. În urma acestui rezultat, Olimpia, care a fost gazda acestui joc, a pierdut locul al doilea în clasament în favoarea Sticlei Turda.

Meciul dintre cele două echipe ale Gherlei a adus şi câteva sute de fani la stadion şi a început, practic, de la 1-0 pentru Armenopolis, Bocoş marcând după doar două minute. A urmat o cursă după egalare a gazdelor, însă dominarea jucătorilor lui Laur Aştilean şi Alexandru Felfalusi, mult mai clară în repriza a doua, nu a adus şi ocazii mari la poarta lui Tala.

Armenopolis a ştiut să gestioneze perfect avantajul avut, beneficiind, pe final, şi de eliminarea lui Magdaş, Olimpia Gherla terminând meciul în 10 jucători, la finalul acestuia coborând şi o poziţie în clasament.

De menţionat şi că marcatorul golului, Bocoş, a ajuns la spital în timpul meciului după ce i s-a făcut rău, fiind suspect de apendicită, însă atacantul Armenopolisului a revenit lângă echipă după finalul jocului, bănuiala oficialilor gherleni nefiind confirmată şi de către medici.

„Am jucat foarte slab astăzi şi nu avem nici o scuză. Chiar nu pot să remarc pe nimeni şi sper ca băieţii să înveţe şi din înfrângeri şi să ne trezim. Ei zic că meritam un egal astăzi, dar eu dacă aş zice asta cred că nu aş fi corect. Cu două şuturi pe poartă nu poţi să ai pretenţii. Armenopolis e o echipă cu experienţă, a ştiut să fragmenteze foarte bine jocul şi o felicit pentru determinare, dar aş vrea să aibă aceeaşi determinare cu toate echipele”, a declarat preşedintele Olimpiei, Csaba Kilin.

„Eu zic că am câştigat meritat acest meci. În prima repriză am dominat, iar în a doua ne-am retras voit, însă, şi am cedat iniţiativa. Ne bucurăm pentru victorie, ne-am refăcut moralul după eşecul cu Turda, dar e un meci ca oricare altul pentru noi, nu a contat că am câştigat în faţa rivalei locale. Amândouă echipele au adus lumea la stadion, concurenţa fiind benefică, până la urmă. Îi felicităm şi pe cei de la Olimpia şi le dorim succes pe mai departe”, ne-a spus şi antrenorul gherlenilor, Cristi Vedean.

Derby-ul Gherlei a închis etapa a 20-a a Ligii a IV-a, clasamentul la zi putând fi accesat în secţiunea dedicată din meniul site-ului.

Olimpia Gherla

Pădure
Stupinean
Pop S.
Popovici
Gliga
Prodan
Mureşan
Dascăl
Sămărtean
Bondor
Rus Al.

Au mai intrat: Nicolas, Fodor, Magdaş, Mara. Antrenori: Laur Aştilean, Alexandru Felfalusi

Armenopolis Gherla

Tala
Sâmboan An.
Tînc
Mar. Ionuţ
Sâmboan P.
Moldovan
Roman
Stan David
Danciu
Crăciun
Bocoş

Au mai intrat: Vălean, Doroftei, Tinteşan, Codorean. Antrenori: Cristi Vedean, Stan David

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.