JSport.roJSport.ro

Sticla Arieşul Turda s-a impus cu 4-0 în restanţa cu Unirea Triteni, disputată ieri după-amiază.

În urma acestui succes, liderul a mai pus trei puncte între el şi CS Floreşti, iar acum distanţa până la locul doi e de şapte puncte.

„Eu spun că e gata. E greu să ne mai ajungă Floreştiul. Asta era victoria cea mai importantă”, ne-a spus antrenorul Artur Podar după meci. Tehnicianul şi-a felicitat apoi elevii, după o primă repriză perfectă la Triteni.

„Am început foarte bine, am marcat de trei ori şi asta ne-a uşurat sarcina. În a doua repriză au început să pună presiune pe noi, dar important e că am ieşit cu bine şi pe final am mai marcat un gol. Cu cât trec etapele, e tot mai uşor pentru noi şi fiecare victorie ne uşurează sarcina pentru baraj”, a mai spus antrenorul turdenilor.

Foarte supărat după meci a fost, însă, antrenorul jucător al Triteniului, Andrei Pintilie. Accidentat etapa trecută la Mintiu-Gherlii, Pintilie a intrat doar în repriza secundă cu Turda şi numai după ce i-a certat serios la pauză pe jucătorii săi.

„Simt frustrare, supărare, în primul rând pentru că nu am putut să joc împotriva «prietenilor» mei cei mai buni. După prima repriză nu mi-am cunoscut băieţii. Din lei, erau pisici. Mă bucur că şi-au revenit în partea secundă, atunci când cred că am dominat 35 de minute, iar Turda a intrat într-o degringoladă totală, chiar dacă era 3-0, dar asta poate şi pentru că băieţii mei au jucat bine. Îi felicit pe cei de la Turda, au fost mai buni ca noi, deşi nu cred că trebuia să fie diferenţa asta de scor şi le urez să promoveze. Noi am fost fricoşi în prima repriză, nu am luptat, am luat şi goluri pe greşeli personale, dar a doua nu cred că turdenii au fost mai buni ca noi cu nimic, ba din contră. Totuşi, am avut patru absenţe dintre titulari la acest meci, cu mine cinci, iar în tur am avut şase absenţe. Cred că am pierdut şi din cauza asta”, a declarat Pintilie.

În etapa din weekend, ambele echipe vor întâlni formaţiile gherlene. Turdenii vor merge la Armenopolis, în timp ce Triteniul va primi vizita Olimpiei.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.