JSport.roJSport.ro

CFR Cluj şi Dinamo Bucureşti s-a disputat, sâmbătă seară, în prezenţa a peste 5.000 de suporteri ai alb-roşilor în Gruia.

Aceştia au ocupat aproape toată peluza, inclusiv la tribuna a doua fiind câteva sute de simpatizanţi ai “câinilor roşii”, Peluza “Cătălin Hîldan” fiind întărită cu un contingent important al Peluzei “Şepcile Roşii”.

Aşa cum era de aşteptat, fondul sonor a fost asigurat de către cele două galerii înfrăţite, majoritatea “U”-iştilor stând în partea din stânga a peluzei CFR-iste. Suporterii oaspeţilor au fost păziţi pe măsură, atât de jandarmi, cât şi de stewarzi, existând şi un mic incident în prima repriză, atunci când un reprezentant al firmei de pază a fost lovit în cap cu un băţ de steag aruncat din spatele porţii lui Penedo.

Sărbătoarea fanilor dinamovişti a fost încununată şi de cele trei goluri ale favoriţilor, Cosmin Contra şi jucătorii săi ieşind de la vestiare şi cântând cu suporterii şi după aproximativ 20 de minute de la terminarea meciului, când toţi fanii CFR-ului părăsiseră stadionul.

De partea cealaltă, galeria alb-vişiniilor s-a remarcat pentru început la momentul de reculegere în memoria lui Patrik Ekeng, pe care l-a stricat scandând trivialităţi la adresa dinamoviştilor, după care şi-a încurajat favoriţii aproape pe tot parcursul meciului. Dominaţi în tribune, însă, de numărul mult mai mare de fani ai oaspeţilor, alb-vişiniii s-au auzit prea puţin pe timpul jocului, ce-i drept nici prestaţia favoriţilor nefiind un motiv în plus de satisfacţie.

De menţionat şi că, la meciul de sâmbătă, a fost una dintre cele mai numeroase galerii ale unei echipe oaspete care a venit în Gruia de la promovarea CFR-ului în Liga I, numărul fiind comparabil cu cel al fanilor Universităţii Cluj de la derby-urile locale din trecut. Atât înaintea jocului, cât mai ales după meci, suporterii lui Dinamo au luat cu asalt barurile din complexul studenţesc Haşdeu, acolo unde au sărbătorit urcarea pe locul 1 în clasament a favoriţilor.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.