JSport.roJSport.ro

CS Floreşti nu a reuşit să spele imaginea proastă lăsată etapa trecută la Câmpia Turzii, ba dimpotrivă, pierzând al doilea meci consecutiv.

Pe teren propriu, formaţia lui Călin Budişan a fost învinsă de Arieşul Mihai Viteazu, 1-2, oaspeţii venind la meci după ce şi-au încasat câteva dintre primele restante. Acest lucru s-a văzut din plin pe gazon, Boboia şi colegii săi fiind mult mai hotărâţi să câştige decât adversarii lor.

Oaspeţii au condus chiar cu 2-0, după golurile lui Crişan şi Alex Pop, în repriza a doua reuşind să reziste atacurilor floreştenilor, care au fructificat o singură ocazie, prin Roman. S-a terminat 2-1 pentru Arieşul, o nouă înfrângere greu de digerat pentru CS Floreşti, locul patru părând să devină obiectivul principal în acest sezon pentru fosta Luceafărul Cluj din campionatul trecut.

„Suntem într-un blocaj psihic. Problema noastră este la motivaţie, pentru că adversarul a fost motivat şi prin prisma unor prime financiare. La noi, cu jucători învăţaţi să aibă condiţii bune e greu să-i motivezi, pentru că nu ştiu ce înseamnă să nu ai condiţii. Jucătorii nu au încredere în ei, nu au acea determinare necesară pentru a învinge, iar la determinare se face, până la urmă, diferenţa. Vom lua nişte măsuri, mai schimbăm şi vreo 3-4 jucători care nu dau randament şi sperăm ca echipa să-şi revină. Meciul următor, cu Armenopolis Gherla, e decisiv pentru primele locuri în clasament, însă obiectivul nostru acum cred că este pregătirea pentru Campionatul European al Avocaţilor”, a declarat antrenorul floreştenilor, Călin Budişan.

„Sincer, nu mă aşteptam să câştigăm, în schimb m-am dus cu gândul că pot să scot un punct. Dar jucătorii s-au motivat foarte bine, şi datorită factorului financiar, de altfel nu i-am văzut la niciun meci jucat până acum aşa motivaţi. Am arătat bine, băieţii au jucat ca o echipă, au fost foarte uniţi, chiar dacă nu am strălucit neapărat în joc. Probabil şi ei un pic ne-au desconsiderat, în prima repriză neavând nicio ocazie clară, însă în a doua ne-au cam dominat. Am obţinut un rezultat foarte bun, a treia victorie la rând şi mă bucur că s-a rezolvat şi situaţia financiară”, ne-a precizat şi tehnicianul Arieşului, Lucian Roşu, care este convins că echipa sa va arăta tot mai bine în acest retur.

Floreştiul nu a profitat, astfel, de paşii greşiţi ai celor de la Sticla Turda şi Armenopolis Gherla, rămânând pe locul cinci în clasament, Arieşul ajungând acum pe nouă, la două puncte de locul şapte.

CS Floreşti

Aranyosi
Corpodean
Cîmpean
Truşcă R.
Frătean
Dîrjan
Părăvan
Truşcă Ad.
Rafa
Nuţ
Turcu

Au mai intrat: Roman, Rus, Ciotlăuş, Toader. Antrenor: Călin Budişan

Arieşul Mihai Viteazu

Ionele
Siecoban
Buglea
Florea
Boboia
Ignat
Hidişan
Moldovan
Pop Alex
Crişan
Varga

A mai intrat: Pintilescu. Antrenor: Lucian Roşu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.