JSport.roJSport.ro

Dan Petrescu a plecat de la CFR Cluj, iar preşedintele Iuliu Mureşan a dat de înţeles, în această săptămână, că Edi Iordănescu va fi noul antrenor al feroviarilor.

Oficialul din Gruia a fost contrazis, însă, de către managerul sportiv Bogdan Mara.

Cel care a venit odată cu Dan Petrescu la Cluj a spus, după meciul României cu Finlanda, că CFR-ul nu a negociat cu niciun antrenor şi că de-abia de astăzi vor fi purtate primele discuţii.

„Până azi (n.r.-ieri) nu s-a vorbit şi nu s-a negociat cu niciun antrenor. Cu toate că a apărut în ziare sau la televiziuni, nu a fost absolut nicio negociere a unui antrenor cu niciun oficial al CFR-ului, în primul rând pentru că l-am respectat pe Dan Petrescu şi am dorit să rămână alături de noi. Azi (n.r.-ieri) am avut o primă întâlnire cu cei din conducere, am discutat despre posibilităţile pe care le avem, iar de mâine (n.r.-de azi) vom începe negocierile şi discuţiile individuale cu antrenorii pe care îi avem pe listă. Sunt şi români, şi străini. Nu avem o listă foarte lungă şi sunt convins că în câteva zile vom lua o decizie, sperăm noi cea mai bună pentru club”, a spus Mara, care a urmărit din apropierea lui Jose Mourinho amicalul României cu Finlanda.

Potrivit oficialului CFR-ist, Dan Petrescu a vrut până în ultima clipă să rămână în Gruia, dar banii chinezilor au fost prea mulţi.

„Nici el nu voia să plece, găsea tot felul de tertipuri să îi amâne pe chinezi, dar am înţeles şi noi, şi el, că e o ofertă de nerefuzat. Eu vreau să rămân la Cluj şi să continui proiectul început aici”, a mai spus Mara.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.