JSport.roJSport.ro

AS Viile Dejului a reuşit o victorie importantă mai ales la moral cu Armenopolis Gherla, 1-0, în meciul din etapa a 24-a a Ligii a IV-a, disputat duminică la prânz.

Unicul gol a fost marcat de către fundaşul Alin Toma, cel care a transformat un penalty chiar în ziua în care a împlinit 31 de ani, reuşita din prima repriză fiind suficientă pentru încă trei puncte în dreptul nou-promovatei.

Meciul de la Viile Dejului a avut ocazii, însă, de ambele părţi, de altfel oficialii gazdelor ţinând să-l felicite pe portarul Toderean pentru intervenţiile avute. Misiunea dejenilor a fost simplificată şi de eliminarea lui Tînc, care a părăsit terenul aproape de jumătatea reprizei secunde după două cartonaşe galbene, gherlenii nereuşind, totuşi, să repete jocul bun de la meciul cu CS Floreşti.

S-a terminat 1-0 spre bucuria dejenilor, care rămân pe locul 12 în clasament, dar s-au apropiat la un singur punct de ISCT. Gherlenii, în schimb, au pierdut ce au câştigat faţă de floreşteni în etapa trecută, aceştia din urmă venind la doar un punct de Armenopolis în clasament.

“A fost un meci super echilibrat, cu o grămadă de ocazii de partea noastră, dar am fost puţin mai pragmatici şi pe final am reuşit şi să ţinem de scor. A marcat pentru noi Alin Toma, căruia vrem să-i urăm şi pe această cale un sincer şi călduros «La multi ani!», aceleaşi urări fiind şi pentru portarul Adrian Ruţă. Celălalt portar, însă, Toderean, se află într-o revenire de formă şi a scos nişte goluri ca şi făcute astăzi, aşa că vreau să-l remarc şi pe el. Am obţinut o victorie meritată, muncită de către toată lumea, în care s-a văzut dăruirea şi omogenitatea jucătorilor şi sperăm ca ea să fie o motivaţie pentru meciul cu «U» Cluj de peste două săptămâni”, ne-a spus preşedintele dejenilor, Cosmin Groza.

“Noi am jucat slab astăzi, am luat gol repede iar apoi adversarul a ştiut să fragmenteze jocul, să tragă de timp, dar şi-au văzut interesul până la urmă. Nu avem ce să reproşăm, nu căutăm scuze, au fost mai agresivi decât noi în joc, au jucat mai bărbăteşte, iar noi am fost prea moi. Chiar am jucat slab”, a declarat, de cealaltă parte, antrenorul gherlenilor, Cristi Vedean.

Viile Dejului

Toderean
Tarţa
Bota
Toma
Banias
Popan
Farkas
Popa
Trif
Mureşan M.
Fl. Vasile

Au mai intrat: Sălătioan, Petrean, Hoza, Radu Paul. Antrenor: Sabin Coc

Armenopolis Gherla

Morar
Moldovan
Tînc
Mar. Ionuţ
Sâmboan An.
Codorean
Danciu
Roman
Vălean
Bocoş
Crăciun

Au mai intrat: Precup, Apahidean, Stan David. Antrenor: Cristi Vedean

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.