JSport.roJSport.ro

Vasile Miriuţă şi-a încheiat conturile cu CFR Cluj.

Fostul antrenor al feroviarilor a fost marţi dimineaţa la stadionul din Gruia, acolo unde a stat de vorbă aproximativ o oră şi jumătate cu oficialii CFR-ului.

La plecarea de la stadion (foto), Miriuţă a declarat că şi-a reziliat contractul cu formaţia alb-vişinie şi că îşi va căuta o altă destinaţie, nedorind să mai rămână în cadrul clubului. Astfel, Dan Petrescu va prelua conducerea echipei clujene, noul antrenor al feroviarilor fiind aşteptat vineri dimineaţa la reunire.

UPDATE

Vasile Miriuţă a declarat, după ce s-a înţeles în privinţa rezilierii contractului cu CFR Cluj, că îi pare rău că pleacă din Gruia, însă nu exclude o reîntoarcere pe banca echipei clujene. Antrenorul a spus că va merge în vacanţă cu familia, însă numai după ce se va întâlni cu câţiva dintre jucătorii CFR-ului.

A fost o perioadă frumoasă la CFR Cluj. Avocatul meu a discutat cu conducerea despre rezilierea contractului, iar în mare ne-am înţeles. Îi urez succes CFR-ului pe viitor. Am luat echipa de la -6 şi am dus-o în play-off, aducând două milioane de euro în club. Asta e viaţa şi îmi pare rău că plec, aş minţi să spun că nu. Dar au fost demişi şi alţi antrenori de la echipe mai mari, cum ar fi Mourinho. Dacă un patron nou vine şi îşi doreşte alt antrenor nu poţi să te opui. Nu ştiu ce va fi în viitor, nu exclud o reîntoarcere la CFR Cluj, dar am avut un lot minunat, iar dacă la 0-3 cu Craiova suporterii m-au apladaut înseamnă că am făcut ceva. Acum mă duc două săptămâni în vacanţă. Cu jucătorii, însă, mă voi întâlni în această seară. Îi voi invita la masă pe Deac, pe Camora şi pe alţii care au tras şi pentru mine. Nu am vorbit cu Dan Petrescu, dar îl voi ajuta cu sfaturi dacă mi le va cere, pentru că la Târgu Mureş el m-a propus atunci când a plecat şi îi mulţumesc”, au fost câteva dintre cuvintele lui Vasile Miriuţă rostite în faţa stadionului din Gruia.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.