JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a terminat 0-0 derby-ul etapei a 10-a a Ligii I cu Universitatea Craiova, meci început cu un moment festiv.

Mario Camora a jucat partida cu numărul 100 din postura de căpitan al feroviarilor, iar un junior al CFR-ului i-a înmânat o banderolă personalizată înainte de startul partidei.

„Sincer, nici nu ştiam asta şi nu ştiam nici de banderola cadou. A fost o surpriză şi le mulţumesc şi suporterilor care m-au susţinut până acum şi au fost alături de mine. Această banderolă va rămâne cu drag lângă galeria de trofee şi în inima mea”, a spus, emoţionat, căpitanul clujenilor.

Camora a ajuns la cifra aniversară chiar în ziua în care a apărut informaţia că preşedintele Iuliu Mureşan a fost îndepărtat de la club. După ce, în trecut, a vorbit despre problemele de la CFR, Camora a refuzat să mai facă acest lucru.

„Nu mai vorbesc despre ce se întâmplă la birou. Eu sunt plătit să joc. Am vorbit de câteva ori şi s-au schimbat nişte vorbe pe care le-am spus şi am fost acuzat că l-am schimbat pe antrenor, că am făcut nu ştiu ce. Aşa că nu mai vorbesc. Rămânem în lupta pentru titlu, sunt patru puncte până la FCSB, care se fac două la intrare în play-off, aşa că e doar un meci diferenţă. Obiectivul e să câştigăm campionatul şi Cupa”, a mai spus Camora, jucător care îşi termină în vară contractul cu CFR.

„Nu a ajuns nicio ofertă de prelungire din partea clubului pentru mine. Dacă ei simt că mai au nevoie de mine o să rămân la CFR, iar dacă ei simt că nu mai au nevoie de mine, nicio problemă. Din iarnă pot să semnez cu oricine”, a explicat portughezul.

CFR Cluj mai are de jucat trei meciuri din turul sezonului regulat, două în deplasare, la Giurgiu şi Sfântu Gheorghe şi unul în Gruia, cu Poli Iaşi.

E noutate pentru mine ce îmi spuneţi despre domnul Mureşan, nu ştiam nimic. Eu sunt aici să-mi fac munca de antrenor şi sunt mulţumit de ceea ce joacă echipa. Cu siguranţă vom îmbunătăţi jocul pe viitor”, Antonio Conceicao, antrenor CFR Cluj

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.