JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a avut parte de un tur de campionat în care a făcut şi scor cu adversarele sale, dar în care s-a şi chinuit pentru a marca.

În trei din ultimele patru meciuri jucate acasă, golurile izbăvitoare au venit în ultimul minut.

Totul a început, însă, cu un moment nefericit pentru “studenţi”, CFR Cluj 2 plecând cu un punct de pe terenul Universităţii în prima etapă, după un gol marcat de feroviari în minutul 89.

Ghinionul acelei partide avea să se transforme radical pentru “U”, victoria cu Avântul Reghin, de vineri, fiind al treilea succes din ultimele patru meciuri venit în minutele de final. “Seria” a început cu Ştiinţa Miroslava, în şaisprezecimile Cupei României, atunci când Lemac a adus calificarea echipei sale cu un gol în minutul 89, “U” fiind şi în superioritate numerică.

Cel mai greu meci de pe teren propriu a fost, însă, cel din urmă cu două etape, cu ACS Comuna Recea, oaspeţii conducând de două ori pe Cluj Arena. “Capul” lui Abrudan, venit în minutul 90, a adus bucuria în tabăra Universităţii, care a plecat cu un moral perfect pentru derby-ul de la Cugir. În final, aflat la locul potrivit, Vali Lemnaru a adus trei puncte echipei sale cu golul din minutul 89 marcat în poarta Avântului Reghin, această reuşită făcând ca “U” să rămână singură în fotoliul de lider.

„Am câştigat un meci foarte greu. Îi felicit pe jucători pentru că au crezut până la final în victorie, dar cred că meciul ni l-am făcut noi greu. Veneam după o victorie la Cugir, urma un meci cu Dinamo şi din punct de vedere motivaţional am avut de suferit. Dar sunt fericit pentru trei puncte, foarte importante în economia campionatului. Mai avem un meci de campionat şi, dacă reuşim să-l câştigăm pot spune că am avut un tur bun. Toată lumea îşi doreşte să joace un meci cu Dinamo, poate fi ca o sărbătoare şi sunt convins că, în subconştient, toată lumea s-a gândit la meciul cu Dinamo, dar pentru mine sunt importante cele trei puncte”, a explicat jocul mai puţin reuşit al echipei sale antrenorul Adrian Falub.

Pentru „U” urmează meciul cu Dinamo de miercuri, din optimile Cupei României, iar apoi o deplasare la Galda de Jos, în ultima etapă a turului.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.