JSport.roJSport.ro

IMG_3886CFR Cluj şi-ar putea pierde căpitanul în această iarnă, Mario Camora având o ofertă concretă de la Steaua Bucureşti.

Portughezul este văzut de către oficialii roş-albaştri drept înlocuitorul perfect pentru Guillherme, dat afară în această pauză competiţională, iar impresarul lui Camora a fost deja contactat de către stelişti. Cum portughezul mai are un an şi jumătate contract cu CFR, ultimul cuvânt îl vor avea şefii din Gruia, care nu sunt dispuşi să se despartă uşor, însă, de cel mai vechi străin din lot.

„Mă bucură acest interes, pentru că Steaua e o echipă mare, e o campioană. Cu mine nu a vorbit nimeni, dar ştiu că a vorbit cineva cu impresarul meu. Mi-a spus că Steaua este o posibilitate, mai sunt şi alte echipe din afară, dar nu a vorbit nimeni cu cei din conducere. Eu voi alege ce e mai bun pentru mine şi pentru club. Eu mai am contract un an şi jumătate de contract cu CFR Cluj. Am spus tot timpul că CFR mi-a dat oportunitatea să câştig titluri, să joc Champions League şi Europa League, mă bucur că am stat acolo, e o echipă importantă pentru mine. Iar dacă va fi să rămân, atunci voi lupta, fie că va fi play-off sau play-out”, a spus Camora, pentru Dolce Sport.

Nu ar fi exclus niciun schimb  între Tade şi Camora, plus o sumă de bani plătită de către Steaua, care a anunţat că nu se mai bazează pe atacantul luat la începutul acestui sezon de la CFR.

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, căpitanul clujenilor este cotat la un milion de euro.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.