JSport.roJSport.ro
foto: facebook-luceafarul cluj
foto: facebook-luceafarul cluj

Derby-ul clujean din etapa a 10-a a campionatului de juniori D, seria a doua, dintre Ardealul şi Luceafărul, încheiat 2-2, s-a lăsat cu un scandal imens.

Cu doar câteva minute înainte de finalul partidei, mai mulţi părinţi de la Ardealul, echipă care a avut punctaj maxim până la acest meci, s-ar fi luat la bătaie între ei, după mai multe discuţii referitoare la jocul prestat de micii fotbalişti ai acestei echipe, pe teren fiind jucători născuţi după 1 ianuarie 2003. Ba mai mult, nemulţumiţi şi de prestaţia arbitrului, aceştia au aruncat cu o sticlă de apă pe teren, obiectivul lovindu-l pe central.

„Totul s-a întâmplat pe final, la scorul de 2-2. Au fost părinţi pătimaşi şi, cum nu le-a ieşit jocul la copilaşi, mai ales că până atunci Ardealul nu a pierdut niciun meci, au început să se certe între ei, pe motiv că al lor copil e mai bun. S-au luat şi de arbitru, acesta fiind lovit cu o sticlă de apă, obiectul ricoşând într-un copil aflat pe teren, care s-a speriat foarte tare. Arbitrul a vrut să oprească meciul, dar a intervenit ’Duţu’ (nr-Stan David, antrenor Luceafărul) şi jocul a continuat. Situaţia era oricum tensionată, iar până la bătaia între părinţi nu a mai fost decât un pas. E foarte urât ce au făcut. Să te baţi în faţa copiilor tăi, e incredibil aşa ceva”, ne-a povestit un martor al întregului eveniment.

Incidentul de vineri seara a fost descris şi de către oficialii Luceafărului, care au regretat situaţia creată la un meci în care, pe teren, se aflau jucători cu vârste cuprinse între 9 şi 12 ani.

„Păcat de atmosfera proastă făcută de părinţii echipei Ardealul, care au aruncat cu o sticlă după arbitru şi era sa îl lovească în cap. Acesta a fluierat sfârşitul jocului, deşi mai erau 10 minute de joc (echipa Ardealul pierdea jocul cu 3-0), dar la insistenţa antrenorului nostru, care a vrut ca jocul să se joace pe teren, nu pe la comisii, jocul s-a reluat. Bravo Duţu !!!!! Spre sfârşitul jocului, aceşti părinţi s-au mai luat şi la bătaie între ei….păcat….aceşti copii nu merită să vadă aşa ceva pe un teren de fotbal”, au scris reprezentanţii Luceafărului pe contul de Facebook al echipei.

Contactaţi de CJSport.ro, oficialii Ardealului au infirmat, însă, că părinţii s-ar fi luat la bătaie, menţionând doar că au fost nişte discuţii în contradictoriu după penalty-ul prin care Luceafărul a egalat scorul.

„Cei de la Luceafărul au prezentat situaţia pe care au vrut-o ei. Au fost nişte discuţii contradictorii, e adevărat, dar nu s-a ajuns până la bătaie. Totul a pornit de la penalty-ul dat împotriva noastră, atmosfera a fost încinsă, dar nu s-a ajuns până acolo. Acum, din ţânţar să facem armărsar şi să scriem ce vrem e cu totul altceva. Referitor la arbitru, se poate ca el să fi fost lovit cu o sticlă, nu zic nu, am auzit şi eu. Dar tribuna e într-o parte, banca de rezerve în cealaltă parte, nu ştiu exact”, ne-a spus antrenorul juniorilor D al Ardealului, Paul Ghenţi.

În clasamentul seriei a doua, Ardealul a înregistrat 10 victorii şi un egal şi se află pe locul 1, la un punct peste Viitorul Cluj şi la şase deasupra Luceafărului.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.