JSport.roJSport.ro

CFR Cluj 2 a terminat la egalitate, 1-1, meciul din deplasare cu Performanţa Ighiu, contând pentru etapa a 12-a a seriei a cincea din Liga a III-a.

Un joc în care gazdele, aflate la egalitate de puncte cu liderul “U” Cluj, porneau favorite, s-a încheiat cu dezamăgirea obţinerii doar a unui punct de către clujeni, care au făcut unul dintre cele mai bune meciuri din acest campionat.

Ighiul a marcat prima, Fetiţa deschizând scorul în minutul 14, însă jucătorii lui Gheorghe Barbu şi-au creat apoi ocazii mari la poarta gazdelor, meciul disputându-se pe stadionul „Cetate”, din Alba Iulia. După o lovitură de colţ, Marius Coman a egalat pentru CFR-işti în minutul 32, acelaşi atacant al clujenilor, dar mai ales Hamed, ratând două şanse imense până la pauză.

Venit şi el de la prima echipă, Coman a deschis repriza secundă cu o nouă ratare, în urma unei lovituri de cap, Yasin Hamed trecând din nou periculos pe lângă gol, în două rânduri. Cu aproximativ 15 minute rămase de jucat, Circov a fost eliminat de la gazde pentru cumul de cartonaşe, iar Kereki a înschis seria ratărilor clujene în minutul 85, CFR 2 având motive serioase de nemulţumire în urma acestui rezultat.

Alb-vişiniii se află pe locul 10 în clasament, având o singură victorie în ultimele opt partide.

CFR Cluj 2

Rus Ad.
Băican
Roş
Kereki
Pârv
Petruş Al.
Coţi
Petrila
Hamed
Figueira
Coman

Au mai intrat: Petruş Cl., Giurgean, Lu, Şter. Antrenor: Gheorghe Barbu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.