JSport.roJSport.ro

Ultimul meci al etapei 20 din Liga I a avut loc la Ovidiu, acolo unde s-au întâlnit Viitorul Constanţa şi CFR Cluj, echipa din Gruia câştigând la limită, 1-0.

Viitorului i-a aparţinut prima ocazie a meciului, Voduţ trâgând în plasa laterală din careul mic, iar CFR a răspuns prin Ţucudean, care a încercat să reia cu călcâiul, dar a dat pe lângă minge.

Cele două echipe au continuat să joace agresiv, iar tabela s-a schimbat în minutul 33, când Ţucudean a trimis balonul în poartă pe sub Cojocaru, 0-1. La puţin timp, gazdele au avut o ocazie dublă de a restabili egalitatea, dar scorul a rămas neschimbat şi CFR a intrat cu avantaj minim la vestiare, 0-1.

În partea a doua a meciului, jucătorii Viitorului au continuat să pună presiune pe CFR, dar ocaziile lor nu s-au concretizat, Arlauskis contribuind şi el. În schimb, echipa din Gruia a arătat un joc mai defensiv şi a câştigat partida cu 1-0, fiind tot pe primul loc al Ligii I cu 43 de puncte.

George Ţucudean, unicul marcator al meciului, s-a detaşat în clasamentul golgheterilor, având 13 goluri, fiind urmat de Harlem Gnohere şi Alexandru Mitriţă cu 11 goluri.

Următorul meci al ,,feroviarilor” este sâmbătă, 22 decembrie, de la ora 20:00 în deplasare cu FCSB, ocupanta locului secund cu 40 de puncte.

FC Viitorul Constanţa

12
Cojocaru
6
De Nooijer
4
Luchin
5
Mladen
27
Boboc
11
Vînă
99
T. Băluţă
93
Artean
13
Drăguş
9
Voduţ
10
I. Hagi

Au mai intrat: Houri, Achim, Ciobanu. Antrenor: Gheorghe Hagi.

CFR Cluj

87
Arlauskis
45
Camora
30
Mureşan
55
Vinicius
6
Manea
19
Culio
37
Bordeianu
8
Dokovic
9
Omrani
20
Ţucudean
10
Deac

Au mai intrat: Păun, Ioniţă, Lang. Antrenor: Antonio Conceicao.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.