JSport.roJSport.ro

IMG_1678CFR Cluj a început cu dreptul meciurile amicale din cantonamentul din Cipru, ardelenii reuşind să câştige duelul cu Tom Tomsk, o partidă în care s-au acordat patru lovituri de la 11 metri, doar două fiind şi transformate.

Elevii lui Antonio Conceicao au făcut o primă repriză perfectă, ocaziile curgând la poarta formaţiei din liga a doua rusă. Alex Păun, jucătorul care va pleca mâine în Turcia pentru a onora convocarea la naţionala României, a fost cel mai în formă CFR-ist în primele 45 de minute, mijlocaşul clujenilor având şi o bară, înainte să marcheze din penalty pe finalul reprize. De menţionat, însă, că la mijlocul primei părţi clujenii au mai avut o lovitură de la 11 metri, însă Vitor Bruno a ratat şansa de a deschide scorul.

Conceicao a schimbat întreaga echipă la pauză, iar în a doua repriză ruşii au apărut mai mult în jumătatea ardelenilor. Aceştia au reuşit să egaleze în minutul 65, iar apoi au beneficiat, la rândul lor, de o lovitură de la 11 metri, însă Vâtcă, intrat la pauză în locul lui Mincă, a reuşit să apere penalty-ul. Totuşi, Tom Tomsk a reuşit să mai înscrie odată în minutul 76, dar avantajul ruşilor a durat doar trei minute, pentru că CFR-ul a primit al treilea penalty în acest meci. Fundaşul Ionuţ Larie şi-a asumat responsabilitatea executării loviturii de la 11 metri, readucând egalitatea pe tabelă. La ultima fază, Anthony Carter a reuşit să marcheze golul victoriei într-un meci extrem de spectaculos, astfel că CFR-ul a bifat prima victorie în partidele amicale din acest an.

Următorul test pentru feroviari va fi miercuri, tot împotriva unei echipe din Rusia, Kuban Krasnodar, penultimul loc din prima ligă.

Potrivit gsp.ro, CFR-ul a evoluat în următoarea formulă: Mincă – T. Lopes, Tînc, L. Goian, Vitor Bruno – Nascimento, J. Ruiz – Păun, Negruț, Nouvier – Belek.

Echipa din a doua repriză a arătat astfel: Vâtcă – Coelho, Larie, A. Mureșan, Camora – Gomelt, Nascimento – Jakolis, Petrucci, Păun – Carter

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.