JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a scăpat de insolvenţă în această dimineaţă, cele două judecătoare de la Curtea de Apel Cluj care au judecat această speţă dând dreptate clubului din Gruia.

Astfel, după doi ani şi cinci luni de la intrarea în insolvenţă, CFR-ul se poate gândi din nou la marea performanţă, noul finanţator achitând peste cinci milioane de lei datorii.

Preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan, a fost încântat de această decizie, chiar dacă oficialul din Gruia regretă că nu s-a dat mai repede o hotărâre favorabilă.

„Ne-am bazat că ni se va da dreptate la Curtea de Apel, deşi nu am înţeles de ce înainte nu ni s-a dat dreptate, pentru că înainte de primul termen, care era pe 10 martie, aveam plătite toate datoriile şi nu mai existau creditori şi masa credală. Important e că în final, la Curtea de Apel, ni s-a dat meritat dreptate. Aici sunt judecători mai cu experienţă, au avut mai multe cazuri, e ca la medic, care în primii doi ani nu are aşa mare experienţă. S-au făcut eforturi mari, s-au plătit peste cinci milioane de lei şi mă bucur că s-a terminat cu succes. Vorba cuiva, am obţinut o victorie importantă în minutul 90+1, pentru că mâine e 31”, a declarat, pentru CJSport.ro, oficialul din Gruia.

Victoria din „prelungiri” înseamnă un sezon cu multe investiţii în Gruia, CFR-ul putând juca din nou în cupele europene în 2018.

„Noi aveam pregătite două bugete, unul mai mic în cazul în care nu ieşeam din insolvenţă, şi unul mai mare, prin care aduceam jucători mai buni dacă se ieşea din insolvenţă. După campionatul următor vom putea juca în cupele europene, însă obiectivul principal e play-off-ul şi apoi ne gândim la cupele europene”, a mai spus Iuliu Mureşan.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.